10 Geweldige Externe Modules Voor Jouw Magento Webshop

Webshop BeginnenEigen webshop beginnen Beste Beginner OnderwerpenNaam Verzinnen Webshop Software VergelijkerJouwWeb Magento heeft de laatste magento hosting jaren een behoorlijke transformatie doorgemaakt. Zo is na de overname van Adobe het commerciëlere product: Magento Commerce onstaan.

Magento staat bekend om de goede conversie en zoekmachine optimalisatie. Dit is ook de reden waarom veel grote bedrijven kiezen voor Magento als CMS systeem. Bij open supply magento webshop software program is de code openbaar.

Doordat er zoveel webwinkels gebruik maken van Magento kan je de verschillende extensies aanschaffen voor een eenmalige bijdrage van een paar tientjes. Het opzetten van een webwinkel met open source is voor een newbie magento webshop vele malen moeilijker dan een kant en klaar webshop pakket. Dit komt omdat er bij Open Source pakketten geen Support is als bij de andere webshop leveranciers.

Het is behoorlijk ingrijpend om een shop van Magento 1 naar 2 om te zetten. Dit heeft als reden dat Magento een verbeterde structuur heeft neergezet en van oudere elementen geen gebruik meer maakt. Het is daarom ook zeer verstandig om de software op korte termijn te upgraden, Laten we eens kijken naar enkele van de belangrijkste voordelen van de migratie naar Magento 2 Verbeteringen aan de klantervaring

Daarbij speelt ook nog de volksverhuizing van Magento 1 naar Magento 2. Magento is een veel gebruikt open supply webwinkel platform in Nederland. Er zijn honderden Nederlandse koppelingen voor gemaakt en alles is instelbaar om jou de juiste ervaring te bieden.

Voor elk probleem is er dus wel een oplossing. De oorspronkelijke maker van Webwinkelsucces maakte al zijn webwinkels met Magento en was dan ook een behoorlijke supporter van deze software program. Magento bevindt zich wel in een moeilijke fase: Nu is Magento 2 vanzelfsprekend in opmars, dit omdat deze software program zich nu al in fase 2.three.2. bevind en alle kinderziektes er nu wel uit zijn. Echter zijn er veel shops op Magento 1 opgestart.

Bij het Magento Commerce pakket is deze support er wel. Maar dan moet je wel denken aan prijzen van boven de € 1.800 per maand. Magento is makkelijk in het gebruik en heeft een zeer actieve group. Voor elk probleem is er wel een antwoord. Nog belangrijker zijn de duizenden gratis en betaalde extensies voor Magento.

Je kan dus zelf zonder restricties aanpassingen maken aan je webshop. Doordat het open supply is zijn er voor de software duizenden extensies gemaakt door bedrijven.

Ik maak evenals websites met gebruiken sjablonen op WordPress.