2 11 Woocommerce Winkelmeldingen, Catalogusweergave En Productafbeeldingen Beheren

Ga naar onze WordPress internet hosting pagina voor alle pakketten. En we hebben ook een WordPress website maken stappenplan voor als je een reguliere website wilt maken. Wij zorgen dat jouw klant geen strobreed in de weg wordt gelegd om on-line te bestellen.

Dan is het handig dat je ook wat further tekst of andere informatie over die productcategorie kwijt kunt op die pagina. Dit kan door het maken van een archiefpagina voor een specifieke categorie . Hoe je dat precies doet lees je in het artikel WooCommerce categorie pagina aanpassen in four stappen. Vanuit de luie stoel winkelen, op een zelfgekozen tijdstip. Net als professionele afnemers raakt ook de huidige consument steeds meer en beter vertrouwd met de voordelen van on-line winkelen. Hoewel de 24-uurs economie nog niet altijd zichtbaar is in het straatbeeld, wil je als ondernemer wel altijd voor jouw klanten klaarstaan. Met een WordPress webshop gebaseerd op WooCommerce sta je midden in de markt van nu.

Wat Is Er Mogelijk Met Woocommerce?

De plugin transformeert je WordPress-blog in een volledig uitgeruste onlinewinkel – en dat alles met slechts één klik. woocommerce wordt gekenmerkt door zijn eenvoud en veelzijdigheid. Welkom in de speciale “WordPress handleidingen” sectie op Tussendoor.nl. Deze keer behandelen we het instellen van verzendkosten per producten in het E-Commerce platform WooCommerce. Naast deze handleiding heeft Tussendoor nog tal van andereWordPress handleidingenonline staan om je op weg te helpen in WooCommerce en WordPress. Een productgroep is een verzameling van producten , bedoeld voor versies van hetzelfde product.

  • Een bestelling kan niet worden geplaatst zonder de vereiste voorwaarden te controleren.
  • Ook kun je op het forum van hetWordPress Woocommerce support-gedeeltevragen stellen aan ervaren gebruikers en vind je er interessante documentatie én informatie.
  • Je kunt je Rompslomp boekhouding koppelen met je WooCommerce webshop en zo gemakkelijk bestellingen en facturen overzetten naar je boekhouding.
  • Dit zou voor een “WTF”-momentje zorgen als dit de eerste pagina was die ik ging aanpassen.
  • Zoals je wellicht weet is WooCommerce net als WordPress free of charge te downloaden by way of WordPress.org.
  • Je kunt hier ook bulk aanpassingen doen zoals alle prijzen met share ophogen, voorraad verhogen and so forth.

We zijn alweer aangekomen bij de laatste stap van deze WooCommerce handleiding. Ik gaf al aan de WordPress WooCommerce een plugin is. Dat houdt in dat het een extensie is op je gewone WordPress web site. Dat betekent niet per se dat je huidige WordPress-website in één keer omgetoverd kan worden tot een WordPress webshop. Er zijn namelijk specifieke thema’s en plugins die gemaakt zijn voor WooCommerce. Je website krijgt zo een webshop look-and-feel en je hebt eigenschappen voor WooCommerce tot je beschikking die je bij een regulier thema niet krijgt. Nu is het tijd om het uiterlijk en de menu’s van je nieuwe webshop in te stellen.

De transactiekosten zijn in dat geval 0,25 euro plus 1,8 procent van het totaalbedrag. Nu vraag jij je mogelijk af waarom je juist voor WooCommerce met iDEAL moet kiezen. Om jou wat meer inzicht te geven, zetten we hieronder de grootste voordelen van WooCommerce met iDEAL op een rijtje. Dan is het zaak om een betalingspartner te kiezen en iDEAL in WooCommerce te integreren. Om jou een handje te helpen, leggen we hieronder ook uit hoe je deze betalingsmogelijkheid integreert in jouw WooCommerce-webshop. Brincr heeft een vloeiende integratie met WooCommerce. Daarmee is het dé online oplossing voor jouw voorraadbeheer en ordermanagement.

Websites, webshops en on-line marketing zijn de kerntaken om uw organisatie verder te helpen. WordPress in combinatie met Woocommerce wordt door online markteers gezien als het meest zoekmachine geoptimaliseerde systeem. Het is dan ook niet echt verbazingwekkend dat veel succesvolle on-line webshpo houders van Wocommerce gebruik maken. Stap three gaat over de betaalmethodes die je aan wil bieden aan de klanten in je shop. Standaard biedt WooCommerce Stripe,KlarnaenPayPalaan. Dit zijn drie bekende en ook eenvoudige betaalmethodes. Mijn klanten raad ik altijd aan om te werken met Mollie.

Een dergelijk thema kiezen kan je webwinkel snel veel handiger en mooier maken. Onder andere zijn er widgets om geavanceerd door je producten te zoeken, om recensies toe te voegen enzovoort.

Dan hoef je maar een methode toe te voegen en het bestelbedrag op zero . Klik dan weer op ‘verzendmethode toevoegen’ en doe dan weer alle handelingen. Bij het ‘bewerken’ van de gratis verzending kan je selecteren dat men gratis verzending krijgt als het minimale aankoopbedrag een bepaalde hoeveelheid heeft. Als je met je muis over de naam gaat, dan verschijnen de knoppen ‘bewerken’ en ‘verwijderen’.

Woocommerce X Flespakket

Samen bespreken we vooraf de datum waarop je wilt verhuizen en de belangrijkste details om de verhuizing zo goed mogelijk uit te voeren. Te vaak verliezen webshops omzet doordat een web site niet snel genoeg wordt geladen. KLIK3 bedenkt, bouwt en beheert succesvolle WordPress websites en webwinkels voor bedrijven. Met inmiddels al meer dan 15 jaar ervaring bouwen wij de meest uiteenlopende WordPress websites website maken. Voor ondernemingen die al een WordPress web site hebben, of het systeem kennen is Woocommerce een goede keuze. Maar ook wanneer je nog niet bekend bent met WordPress of Woocommerce is het een goed keuze. Dit CMS is namelijk erg gebruiksvriendelijk en hierdoor kan er snel gestart worden.

Hier kan je gebruik maken van bijvoorbeeld longtail keywords. Hierop zoeken minder mensen, maar de mensen die er op zoeken zijn specifieker op zoek naar het desbetreffende product. Indien bestellingen worden doorgezet naar Exact Online bestellingen worden nieuwe producten automatisch aan een default magazijn gekoppeld. Tijdens de installatie kun je aangeven wat het default magazijn moet zijn. Voor verzendkosten, betaalkosten en kortingen worden aparte, dummy producten aangemaakt. Naast dat je hiermee een webshop beginnen kunt, kun je bijvoorbeeld toegangskaartjes of vergaderruimtes te koop aanbieden via WordPress hosting de webwinkel. En stel dat je werkt in de dienstverlening – bijvoorbeeld als masseur of hondenuitlaat – dan kun je jouw klanten by way of de store alvast vooruit laten betalen.

Dus wanneer je producten verkoopt waar variabelen in zitten, dan is de WooCommerce Extra Product Options plugin er eentje die je niet kunt missen. Vragen of problemen die betrekking hebben met betalingen en account toegang op het WordPress.com platform kunnen we doorgaans niet bij helpen. Weergave in checkoutHet nadeel is dat het adres dan ook niet mee wordt gezonden in de bevestigingsmail richting je klant. Aangeven op welke dagen afhalen mogelijk isHier kan je aangeven op welke dagen bestellingen bezorgd / afgehaald kunnen worden. Enable Delivery date and time moet op Yes, anders kunnen je klanten geen tijdslot kiezen en krijgen ze die ook niet toegewezen. De belangrijk punten zijn 1 t/m 6 genummerd, lees de tekst onder de afbeelding goed, de instellingen zoals op de afbeelding zijn niet de juiste.

Webshop Hosting

Daarnaast kan je ook gemakkelijk betaalproviders koppelen aan je webshop. Omdat Woocommerce een zeer bekende plug-in is, is het aanbod voor betaalproviders enorm. Wij koppelen standaard Mollie altijd aan de webshops van onze klanten. In dit voorbeeld gaan we ervan uit dat je een nieuw hostingpakket hebt en die samen je gewenste domeinnaam hebt geregistreerd. We werken met een kale WordPress-installatie en het standaard meegeleverde thema Twenty Twenty. Het kan ook zijn dat je al een WordPress-website hebt en daar WooCommerce aan wilt toevoegen.

Volgens ons onderzoek is de plugin Related merchandise for WooCommerce de beste keuze omdat er verschillende opties voor de relatie van producten mogelijk zijn. Voor de meeste webshops hebben wij met deze WooCommerce plugin goede resultaten bereikt. Voor het beste resultaat kies je, indien mogelijk, handmatig de gerelateerde producten. Met AutomateWoo verstuur je verschillende e-mail campagnes rechtstreeks vanuit WooCommerce. Hiervoor heb je verschillende triggers en je kan de gegevens van bestellingen en producten rechtstreeks in de e-mailberichten verwerken. Je kan AutomateWoo samen gebruiken met andere WooCommerce plugins en een aantal externe systemen. Denk bijvoorbeeld aan Mailchimp of ActiveCampaign voor je nieuwsbrief.

Er zijn verschillende plugins beschikbaar om de velden in WooCommerce uit te breiden. Deze additional velden kun je opnemen in de koppeling. Bijvoorbeeld de geboortedatum voor de verjaardagscampagne in Spotler. Kies het juiste webshop systeem en start direct met jouw on-line succes. Simpel en snel, gebouwd op een bewezen succesvol platform en voorzien van de best beoordeelde service. De PAY. WooCommerce plugin is goedgekeurd door WordPress.org en is hierdoor ook te vinden in de WordPress Plugin Directory.