App Store

We bieden intuïtieve apps voor de meeste populaire apparaten, waaronder Mac-computers en smart-tv’s. Data is alles, en zonder VPN-bescherming is elke online actie een potentieel gevaar. Beveilig je verbinding met AES-256-versleuteling met gebruik van de iPhone-app van NordVPN. De app beschermt je online verkeer tegen afluisteren en verbergt het IP-adres van je iPhone, zodat je in alle rust het internet kunt verkennen. Of je nu naar het buitenland reist, openbare wifi-netwerken gebruikt of vanuit huis werkt, NordVPN helpt je je gegevens te beveiligen. Onze iOS-app biedt gegevensversleuteling die zelfs een supercomputer niet kan kraken. UnitQ is een bedrijf dat reviews verzamelt en analyseert, om te achterhalen waar veel mensen last van hebben binnen apps.

Tik op de lijst met apps om te zien hoeveel tijd je besteedt per app. Wat Netflix is voor films, series en documentaires, is Spotify voor muziek.

App Store

We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Lees alles over de wereld van Apple, rechtstreeks op je iPhone. De iPhoned-app is volledig gratis te downloaden en zal dat ook altijd blijven. Op de iPhone en iPad kun het batterijverbruik per app nauwkeurig meten. In deze gids lees je waar je het batterijverbruik per app kunt vinden en wat je eraan kunt doen als een app teveel batterij verbruikt. Zo kun je zo zien welke iPhone-apps je het meest gebruikt.

  • Netflix is een streamingdienst voor series, films en documentaires.
  • Het grootste nadeel van native apps is dat de app ontwikkeld zal moeten worden met twee verschillende programmeertalen en ontwikkelomgevingen.
  • Heb je een goed idee of concrete plannen voor het ontwikkelen van een app, game of web oplossing?
  • Die zijn eigenlijk essentieel en zouden tot de vaste uitrusting van je telefoon moeten behoren.

100% van de apps wordt automatisch gecontroleerd op malware. Verwijder de app dan van je iPhone of iPad app en installeer de app opnieuw vanuit de App Store. Start een app op je iPhone of iPad niet meer op?

Geniet Van Een Probleemloze Online Ervaring Met Nordvpn

Door het andere tabblad te kiezen vind je een ingebouwde waterpas. Altijd handig voor het ophangen van een schilderijtje. Hoewel ik zelf nog steeds een aparte e-reader fijner vindt, is de iPad natuurlijk ook een prima plek om boeken te lezen.

Sommige gratis apps bieden in-app aankopen en abonnementen die u kunt kopen. Abonnementen en in-app aankopen geven u bijvoorbeeld toegang tot meer functies en materiaal. Meer informatieover in-app aankopen en abonnementen. Met een toestel van Apple heb je automatisch toegang tot de App Store. Hier vind je miljoenen apps waarmee je meer uit je smartphone kunt halen.

De app geeft je veel meer controle over je instellingen. Speel bijvoorbeeld met de ISO-waarde en de witbalans en bepaal zelf de sluitertijd. Ben je op zoek naar een leuke notitie-app voor je iPhone? Zo eentje die alle voordelen heeft van een ouderwets papieren notitieboekje, waarin je eindeloos kunt krabbelen en schetsen?