Cursus WordPress Webshop

Die moet je dan handmatig verwijderen of aanpassen. Er zijn verschillende aanbieders die website maken WordPress-webshopthema’s aanbieden, waarvan de bekendste wellicht Themeforest is.

Hierin stel je per land in wat het BTW-tarief in en vervolgens wordt dit automatisch toegepast op de hele winkelwagen en de verzendkosten indien gewenst. De meeste webshops zijn er op ingericht om producten te versturen. Als je een webshop op wilt richten waar mensen alleen fysiek iets af kunnen halen dan kun je deze optie overslaan. Ook moeten we nog even in de customizer naar de WooCommerce instellingen kijken. Hiervan uit kunnen we de styling rondom de productpagina’s aanpassen.

Meer Van Onze WordPress Succesverhalen

Een mooie web site geleverd, goed resultaat en fijne communicatie! Werkt professioneel dus zeer tevreden.A stunning web site delivered, good results and great communication! Ik heb bij dit bedrijf een Website laten maken.

Met een plug-in als Yoast search engine optimization of All in One search engine optimization voeg je additional SEO-functionaliteiten toe. Wij kunnen voor u met WooCommerce WordPress hosting al een mooie webshop maken vanaf €250,00 ex btw. Wil je een andere widget of banner uitproberen? Ga dan naar het tabblad ‘Promotie’ en klik op ‘Widget’ of ‘Banners’. Hier vind je verschillende versies met hun eigen HTML-code.

Kosten Bij Een WordPress Webshop Laten Maken

Wij verhuizen je web site, zodat jij je niet bezig hoeft te houden met termen als FTP, MySQL, databases en configuratiebestanden. woocommerce Begrijp je het niet helemaal of heb je er gewoon geen zin in? Wij verzorgen de installatie en leggen het product graag aan je uit.