Dé Basisprincipes Van Een WordPress Web Site » Doubleweb

Je kunt hier een gratis verkleinprogramma voor vinden op het net zoals bijvoorbeeld EnterImage. Hiermee kun je dan verschillende foto’s tegelijk verkleinen.

De techniek van WordPress is zo ingericht dat deze zeer goed door zoekmachines wordt geïndexeerd. Het maakt WordPress tot een perfecte basis voor een goede vindbaarheid. Naadloze integratie met keus uit duizenden plug-ins voor op op de web site. Websites die wij ontwerpen hebben veel ingebouwde functies die erg gemakkelijk te gebruiken zijn. Hierdoor kunnen kan je de web site echt volledig naar wens bouwen én vormgeven.

Klantmanagers van gemeente Hoeksche Waard gaan werken met De VoorzieningenWijzer. Daarbij bieden we journalisten onder meer mogelijkheden om donaties voor hun werk te vragen, en te crowdfunden. We maken en hosten ook web sites voor journalisten. Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food professional bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Je wilt zeker weten dat het pakket dat je kiest past bij jouw project. Daarom bieden wij niet onnodig veel pakketten aan.

Wil Je Dat Wij Een WordPress Web Site Voor Je Opzetten?

Als je bijvoorbeeld iets nieuws wil toevoegen aan de web site of je hebt problemen, is daar vrijwel altijd wel iets over te vinden op internet. Lees de mail met belangrijke inloggegevens goed door. Hierin staat ook op het second WordPress van schrijven dat het 1 tot 24 uur kan duren voordat je web site te bereiken is by way of het internet.

Je kunt de verschillende tabbladen bekijken met informatie en keuzes. Nu we de instellingen achter de rug hebben kunnen we gaan beginnen met belangrijkere onderdelen. Je zal nu echt het gevoel krijgen dat je een WordPress web site aan het maken bent. We gaan namelijk aan de slag met het design en de functionaliteiten van je website. Wanneer je een reactie moet goedkeuren voordat deze op je website WordPress hosting komt, dan komt de reactie in de wachtrij te staan voor moderatie. Wanneer je een e-mail wilt ontvangen wanneer een reactie in deze wachtrij staat kun je een vinkje zetten bij “Een reactie wacht op moderatie”. De volgende optie “Geneste reacties toestaan tot x niveaus diep” heeft te maken met de weergave.

  • Het werd oorspronkelijk voor blogs ontwikkeld; daar is in de loop van de tijd niet veel in veranderd.
  • Globaal gezien kan er onderscheid worden gemaakt tussen handmatige installatie en een automatische 1-klik-installatie.
  • Om de lezer en Google te laten zien waar je pagina over gaat, zet je de zoekterm op de juiste plaats in je pagina.

Je web site moet straks snel laden zodat bezoekers een goede ervaring op je website hebben. Daarom hebben wij een unieke cachinglaag toegevoegd aan ons WordPress Hostingplatform. Je wilt een web site, blog of webshop maken maar weet eigenlijk niet waar je moet beginnen. Allerlei ingewikkelde termen vliegen je om de horen. Het liefst wil je dat technische gedoe overslaan en direct beginnen met het invullen van jouw website.

Web Site Optimalisatie Voor WordPress Incl Voorbeelden

En wellicht merk je dat je meer copywriting expertise nodig hebt. Het belangrijkste is echter dat de wordpress webshop organisatie bij elke beslissing de klant centraal moet stellen – en dat is precies waar de klant thuishoort.

In dit artikel hebben we uitgelegd hoe je WordPress gebruikt op een webhostingpakket of een WordPress Hosting-pakket. Na het installeren van WordPress ontvang je van ons een e-mail met hierin meer informatie over hoe je begint met het bouwen van je web site.

Stap 2: Wireframe

Na het bouwen van een WordPress web site geven wij ook een flinke korting en aantrekkelijke tarieven voor klanten die hier gebruik van willen maken. Bij een nieuwe web site je positie in Google behouden is belangrijk om de toevoer van nieuwe klanten te blijven garanderen.

Daarnaast zie je dat WordPress installeren er free of charge bij zit. Met Google Analytics weet jij precies hoe je web site het doet wat betreft bezoekersaantallen, greatest bezochte pagina’s en conversies. De eerste stappen die je neemt is het instellen van je Google-account. WordPress is een Content Management System dat in 2003 is opgericht door Matt Mullenweg. In de beginjaren was het een simpel systeem voor het maken van een weblog.

Zo zul je bij een verhuizing van een website naar een andere domeinnaam alle URL’s willen redirecten. Vul hier je nieuwe database naam, database consumer en wachtwoord in. Andere opties komen voor, raadpleeg eventueel je webhost voor de juiste gegevens. Hierboven zijn de gegevens ingevuld conform de screenshot uit stap 4. Op de nieuwe server moet de database die je in stap 2 hebt geëxporteerd worden geïmporteerd.