Hoe Maak Je Een Website Met WordPress In 2022?

Je zal dan uiteraard gewoon de template zien die je internet gekozen hebt. Je komt nu op pagina uit met verschillende prijzen. Hier hoeven we niets mee te doen, need we willen het gratis woocommerce thema downloaden. Scrol iets verder naar beneden tot je het onderstaande ziet staan. Tot zover de eerste kleine stappen met Beaver Builder.

Sterker nog, meer dan 40% van alle web sites wereldwijd is gemaakt in WordPress. Op deze pagina leggen we je uit waarom we met WordPress werken.

Een nadeel is dat je web site er iets trager door wordt. Met caching plugins kun je het dan weer iets versnellen.

Dan zit je goed, want hier kun je WordPress namelijk installeren met één druk. Naast professionele web sites ondersteunen wij onze klanten ook met on-line advertising. Met diensten als SEO en SEA zorgen wij ervoor dat onze klanten kunnen groeien. Je hebt niets aan een prachtige WordPress web site die niet wordt bekeken.

Wij Bouwen Onze Websites In WordPress Omdat Het Een Gebruiksvriendelijk, Veilig En Betrouwbaar Systeem Is

Is er iets dat je graag anders zou willen, mis je een functie of heb je een andere aanbeveling? Laat het ons weten en wij gaan direct kijken hoe we dit kunnen realiseren. Ik schrijf veel artikelen over de inhoud en advertising van je website.

Klik op ‘Update URLs NOW’ om alle interne URL’s te wijzigen. Log in op de nieuwe database by way of phpMyAdmin van de nieuwe database. Klik in phpMyAdmin linksboven op de databasenaam en vervolgens op ‘Importeren’. Klik bij ‘Te Importeren bestand’ op ‘Bladeren’ en selecteer het bestand van de geëxporteerde database. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 100 WordPress digital brains.

Om nog een further slag te maken, kun je een plugin in je web site installeren die nog een keer compressie toepast op de afbeeldingen. Deze plugin comprimeert automatisch elke afbeelding die je uploadt, maar je kunt er ook de al eerder geüploade afbeeldingen achteraf nog mee comprimeren. Bekijk je WordPress web site en verwijder alle inactieve WordPress thema’s en plugins. Dit zijn namelijk vaak 9 van de 10 keer de achterdeuren waar de hackers binnen komen.

Bovendien kunnen ze malware of adware bevatten. Speciale duurdere WordPress internet hosting is niet nodig, dit is meestal een marketingtruc. WordPress WordPress hosting functioneert prima in combinatie met een gewoon webhosting pakket. Wil je met Elementor werken, dan is dat in principe mogelijk met alle WordPress thema’s.

Afbeeldingen, stylesheets, maar ook complete pagina’s kunnen worden gecached. Hierdoor wordt je website een stuk sneller, maar je krijgt dus niet altijd de meest recente versie van je website of pagina te zien. Google Analytics is een gratis device waarmee je statistieken kunt verzamelen over bezoekers op jouw website. Je krijgt inzicht in de hoeveelheid bezoekers op je website. Ook zie je informatie over demografische gegevens zoals leeftijd / herkomst en via welke website de bezoekers op jouw site terecht zijn gekomen.

En als je ergens vastloopt – wat helaas niet altijd te voorkomen is – dan kan je gebruik maken van onze WordPress hulplijn. Die WordPress hulplijn kan je gratis en onbeperkt gebruiken wanneer je een WordPress hostingpakket afneemt van xel.nl – maar daar lees je later meer over. Een domeinnaam en hosting allebei gratis zie je bijna niet. Wanneer je dit wel tegenkomt heeft dit zo goed als altijd onaangename addertjes onder het gras.

We hebben ruime ervaring met WordPress en meer dan 350 WordPress web sites inonderhoud. Wij gaan graag voor een langdurige samenwerking met klanten; wij zijn transparant, commercieel creatief, oplossingsgericht en denken graag met je mee.

Heb je interesse in meer WordPress video handleidingen? Vergeet je dan ook zeker niet te abonneren op mijn YouTube kanaal. Het is hier een kwestie van aangeven welk e-mailadres je wilt hebben en je kunt een wachtwoord genereren voor je nieuwe e-mailadres.

  • Voor de meeste websites is 250Gb meer dan voldoende, mocht dat toch niet voldoende zijn dan kun je altijd eenvoudig upgraden naar een ruimer pakket.
  • Met een aantal plugins kun je de snelheid van je web site flink versnellen.
  • Deze plugin is gratis en responsief en biedt een robuuste set aan instruments voor iedereen die een web site wil bouwen zonder in code te hoeven duiken.
  • Wij durven te stellen dat bij de door ons ontwikkelde WordPress websites de genoemde zaken boven het design staan.

Je ziet, het rijtje voordelen is absoluut langer dan het rijtje nadelen. Maar om nou te zeggen dat ik daarom iedereen zou aanraden een WordPress-website te maken – nee, dat nou ook weer niet. Wanneer je website op het punt van livegang staat gaan we je helpen met het vullen van content in het CMS samen met een online advertising coaching. We helpen je op weg, zo ver, dat jij precies weet wat je moet doen om van jouw website een succes te maken. Ons webdesign group heeft gezamenlijk al meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van webdesign. Dat betekent dat jij het laten maken van een WordPress web site volledig aan ons kan uitbesteden, zodat jij tijd overhoudt voor het runnen van je bedrijf.