Hoe Weet Je Of Een Website Op WordPress Draait?

Adressen Van Pagina’s Wijzigen En Bezoekers Mislopen

De oude web site wordt doorgenomen, we bekijken de doelen, KPI’s en persona’s in de kickoff assembly. We maken de eerste opzet voor de web site samen met de navigatie en gaan implementeren de functionaliteiten.

  • Wel is het belangrijk dat je dan niet vergeet om de optie uit te schakelen als je uit de ontwikkelfase bent en met je website stay gaat.
  • Zoekmachine zichtbaarheid: Dit is een belangrijke optie waar je eigenlijk vanaf moet blijven!
  • WordPress instellingen: Discussie
  • Wanneer je dit inschakelt geef je namelijk aan dat zoekmachine zoals Google jouw web site niet mogen bekijken en indexeren.

9.5 van 10 op basis van 26 beoordelingen bij Feedback Company Hoe zit het eigenlijk met de online vindbaarheid van een WordPress web site? Een WordPress web site WordPress zorgt al voor 80 tot ninety procent van de zoekmachine optimalisatie, volgens Google (bron:hier). In het kort, een WordPress website heeft:

Hieronder een paar voorbeelden: Stel, je wilt door ons een WordPress web site laten maken. Dit zijn de stappen die we nemen: Dit is de foundation voor een goed presterende nieuwe website.

Na de ontwikkeling wordt er getest door ons, maar ook door jullie. De content material WordPress website kan bovendien gevuld worden.

We leveren de web site op en beginnen met het verzamelen van information. We gebruiken de gegevens van de bezoekers om verbeteringen te maken. Bovendien houden we de web site WordPress hosting veilig.

Ultra Snelle WordPress Hosting

Wij laten met trots enkelevoorbeeldenzien met aanwijsbare resultaten. Klanten die we aan betere professionele WordPress web sites hebben geholpen. Red Melon helpt bijdesign, development, strategie en on-line vindbaarheid. Onze projecten zijn altijdmaatwerk. Zo voorkomen we veel technische problemen.

Een corporate web site laten bouwen? Profiteer van onze experience in vele branches en onze snelheid. We dragen bewezen oplossingen aan en stellen de juiste vragen. We sparren bovendien vaak met marketingafdelingen. De afgelopen 12 jaar hebben we dan ook al meer dan 300 bedrijven geholpen.