Kosten Magento Webshop

Er zijn veel further functies zoals zoekmachine optimalisatie en er is ondersteuning voor vele talen en munteenheden. Magento is eenvoudig te koppelen aan betaal- en transportsystemen als iDeal of PostNL en het is beveiligd door middel van SSL.

  • Zodra de webshop meermaals is getest en door jou is goedgekeurd, wordt de online omgeving stay gezet.
  • Zo pakken wij een Magento 2 webshop project aan
  • Na akkoord op het visueel ontwerp, gaan onze Magento developers aan de slag met het bouwen van de Magento omgeving.

Een webshop op foundation van Magento Magento biedt een krachtige foundation voor bedrijven die hun e-commerce activiteiten nét even iets groter aan willen pakken.

Erp Koppelingen Voor Jouw Magento 2 Webshop

Maandelijks tips in je mailbox? Iemand vraagt een nieuw wachtwoord aan voor mijn WordPress site WordPress redirect instellen © Indigo Privacy Policy – Algemene Voorwaarden HomeServicesWij zijn GladiorCasesPartnersJobsContact

De Magento webshop is uitermate geschikt om in te zetten voor jouw B2C en B2B e-commerce behoeftes. Magento is het meest gebruikte open source webwinkel platform in Nederland, hierdoor is veel kennis beschikbaar en voor jou als webwinkelier veel zekerheid. Open supply magento webshop houdt in dat de code openbaar is, dit betekent dat je zonder restricties aanpassingen kan maken aan je webwinkel. Doordat Magento het meest gebruikte platform is, is het veel getest en uitgebreid.

Verder is van belang welk type producten in de webshop komen en of de webshop meertalig wordt. Behalve de kosten voor de bouw van de webshop heb je ook te maken met andere kosten, zoals de terugkerende kosten voor betaalmiddelen, zoals iDEAL en PayPal. Hiermee kun je de voorraad en het klantenbestand centraal beheren. Je voorraad blijft up-to-date in zowel de winkel als de webshop.

Dat kan gaan om specifieke betaalwijzen zoals iDEAL, Afterpay, blogfunctie en andere. Bij grotere webshops met duizenden producten is het belangrijk om aandacht te besteden aan het automatiseren van processen, zoals de import van producten.

standaard geschikt voor meerdere talen op één installatie kun je meerdere webshops draaien magento hosting standaard voorzien van veel functies kan worden gekoppeld aan boekhoudsystemen en kassa’s

Magento voorziet in de basis in de belangrijkste functionaliteiten. Denk aan voorraadbeheer, BTW-berekening, sort producten , kortingscoupons en meer. Voor functionaliteiten die niet standaard in de Magento foundation magento webshop zitten kun je een beroep doen op extensies.

Wij genieten van het samenspel met onze klanten. Van het vertalen van dromen naar doelen. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met één van onze specialisten through het contactformulier of bel met .