Laat Ons Je WordPress Website Maken! Geen Licentiekosten, Fixed Price

Het is nu namelijk mogelijk om met speciale software de laptop als het ware in stukken te delen. Je kunt dus op die manier gebruik maken van een stukje van een server, maar je hebt hierbij geen last van andere websites die je web site vertragen. Hoewel de kosten van een VPS lager zijn dan van een full WordPress hosting eigen server, zijn ze uiteraard wel hoger dan de kosten van shared internet hosting. Gemiddeld genomen zal hij echter wel sneller zijn. Wat ook te maken heeft met de kwaliteit van de gebruikte server.

Al onze nieuwe web sites worden op deze manier gehost. De beste hosting voor je WordPress website hangt af van je de capaciteit die je nodig hebt. Zoek je een voordelige server en heb je weinig bezoekers dan is een shared internet wordpress webshop hosting optie geschikt. Kies hierbij niet voor de goedkoopste partij.

Dan lever je namelijk in op snelheid, gebruiksvriendelijkheid en service en loop je klanten mis. Doordat wij bij shared hosting zelf de server beheren kunnen we garanderen dat je website probleemloos kan draaien. Heb je een webwinkel, een ingewikkelde web site en/of veel bezoekers dan bieden wij twee opties. VPS, waarbij er een deel van de server gereserveerd wordt voor jou.

Het probleem hierbij is dat je dan dus met niemand de kosten kunt delen, terwijl je zelden de volledige capaciteit WordPress website van de server nodig hebt. Tegenwoordig is een veelgebruikte oplossing om te kiezen voor een VPS .

Hoe Weet Je Of Een Website Op WordPress Draait?

Voor onze VPS hosting maken we gebruik van SAVVII WordPress VPS internet hosting. Inmiddels ontstaan er oplossingen op de enorme platformen van bijvoorbeeld Google en Amazon. Dat levert als resultaat op dat de snelheid van je site er enorm op vooruit gaat. Wij werken nu samen met Kinsta voor het hosten op deze manier.

WordPress Website Laten Maken

Of serverruimte met een onbeperkte capaciteit, waarbij je betaald voor wat je gebruikt en de snelheid van je website flink verbetert. Wil je weten welke manier van hosten bij jouw WordPress web site past? In een adviesgesprek inventariseren we wat er nodig is om jouw website 24/7 probleemloos te laten draaien. Het lijkt wel alsof Hans-Peter uit meerdere personen bestaat, misschien daarom de dubbele naam.

Wil Je Weten Hoe Je Webhosting Werkt?