Magento Commerce Webshop Laten Maken? 10+ Jaar Ervaring

Web & applicatie ontwikkelingCMS SuSi Producten on-line verkopen via een webshop? Een prettige werk- en bestelomgeving voor webbeheerder en webshopbezoeker leveren wij met Magento. Dit open supply netwerk geeft de vrijheid en mogelijkheid om via enkele klikken een bestelling te verwerken.

Verouderd design, onhandelbaar beheersysteem of een onduidelijk bestelproces? Waar je ook tegen aanloopt wij denken graag mee en komen tot de meest efficiënte realisatie. Bekijk ook ons portfoliovoor concrete voorbeelden. Voor het webshopdesign in magento hosting zijn er verschillende opties mogelijk:

Webwinkel Op Maat (laten) Maken

Magento bestaat al jaren en is uitgegroeid tot één van de meest gebruikte platformen voor webshops van kleine bedrijven tot multinationals. Een Magento webshop biedt de mogelijkheid tot het beheren van meerdere webwinkels vanuit één systeem (again-finish). Het is eenvoudig te koppelen aan verschillende voorraad- of betaalsystemen. Ook is Magento goed mobiel toegankelijk en zijn taal en design aan te passen naar wens en gebruik. Onze developers magento webshop zijn gespecialiseerde Magento bouwers.

Wil je een webshop starten of is de webshop toe aan verandering? Naast de ontwikkeling van webshops kunnen wij ook een bestaande webshop een nieuw leven in blazen.

10 Best Practices voor een ideale werkomgeving De back-up magento oplossing voor onderweg Back-up en Disaster Recovery

Medio 2018 zal Magento 1 niet meer ondersteund worden met updates. Nieuwe webshops bouwen wij vanzelfdsprekend in Magento 2. Beheerder van een webshop in Magento 1?

De gebruiksvriendelijkheid staat voorop bij deze versie en het platform is dan ook geheel responsive. Ook is Magento 2 een stuk sneller dan zijn voorganger.

Magento Template, design op maat en een c Het design van de webshop zorgt voor gebruikersgemak, merkidentiteit en uitstraling. Super belangrijk voor het succes van jouw webshop. Lees meer over hoe wij te werk gaan bij een nieuw Magento design. Magento 2 is de nieuwste versie van het webshop platform en biedt een volledig vernieuwd systeem met veel functionaliteiten.