Magento Webshop Specialisten

Noem het onze paradepaardjes die bijdragen aan de allerbeste efficiency prestaties. Een web site kent statische en dynamische content material . Met caching kun je onder andere statische content material zo opslaan dat het niet telkens opnieuw geladen hoeft te worden. Dit maakt de shop aanzienlijk sneller. Onze unieke FPC gaat een grote stap verder.

Wil Je Je Magento 2 Webshop Laten Overnemen?

Wij richten Magento shops zo in dat dynamische content nauwelijks invloed heeft op de cache. Op de achtergrond worden pagina’s zo hervormd dat vrijwel alle content material nog steeds uit de cache komt. Dit is absoluut uniek en de efficiency winst is hierdoor formidabel. Wij hebben al veel grote en middelgrote webshops geholpen de overstap te maken van Magento 1 naar Magento 2. Vaak gaat dit gepaard met serieuze snelheidswinst, lagere maandelijkse kosten en magento die als een tierelier draait.

Een Webwinkel Is Net Zo Belangrijk Als Een Winkelpand

Ben je toe aan een volgende stap in e-commerce en wil je het beste voor je webshop? magento webshop Heb je bijvoorbeeld al eens nagedacht aan een integratie met een PIM systeem?

  • Mocht je zelf de installatie van Magento gaan doen dan hier wat handige tips:
  • Als je niet oppast ben je al snel meer dan € 1.500 per jaar kwijt voor de Open Source variant.

Jij wilt de finest mogelijke e-commerce ervaring voor je klanten, wij zorgen dat dit goed komt.Gegarandeerd. Een open communicatie en samenspel tussen jullie en ons is hierbij van cruciaal belang. Wij zorgen dat we de technische vertaalslag eenvoudig naar jou overbrengen. Een Magento webshop kan complex lijken, maar kent voor ons geen geheimen meer. Toe aan een Magento webshop?

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen op dit vlak? Met Magento haal je één van de meest populaire e-commercesystemen van dit second magento hosting in huis.