Mijn 10 Beste WordPress Webshop Themes

Het Nederlandse bedrijf Pronamic heeft er een plugin voor ontwikkeld. iDeal toe te voegen met plugin van Pronamic JigoshopJigoshop is een free of charge plugin waarmee je een WordPress webshop kunt bouwen. Ook voor Jigoshop heeft Pronamic een plugin gemaakt waarmee je iDeal als betaalmogelijkheid kunt toevoegen.

Yith Woocommerce Wishlist (gratis)

WP eCommerce heeft veel minder functionaliteiten die “out of the field” werken. Veel betaalmogelijkheden toe te voegen Minder WordPress uitgebreid dan WooCommerce Minder themes en plugins beschikbaar Ook bij deze plugin is het mogelijk om iDeal toe te voegen.

Ideal + WordPress Nieuws

MarketPressMarketPress is de gratis WordPress webshop-plugin van WPMU. Net als WooCommerce is MarketPress compatibel met bijna alle WordPress-themes. Daarnaast zitten er standaard sixteen WordPress hosting betaalmogelijkheden ingebouwd .

Ondersteunt WPML-plugin voor een meertalige webshop WP eCommerceWP eCommerce is met bijna drie miljoen downloads ook een zeer populaire webshop-plugin. Net als voor WooCommerce zijn er veel extensies beschikbaar voor WP eCommerce. Toch zouden wij zelf eerder voor WooCommerce kiezen.

De Truc Om Meer Verkoop Uit Je Webshop Design Te Halen

iDeal is natuurlijk in te bouwen, maar er zijn geen goede plugins beschikbaar die dit doen. Een gemiste kans voor WPMU en MarketPress. Geen iDeal-plugin te vinden

De plugin werkt met vrijwel ieder theme en is oneindig uit te breiden. De mogelijkheid tot uitbreiding is vooral te danken aan het enorme aanbod van zowel gratis als premium plugins voor WooCommerce. wordpress webshop Ook het toevoegen van verschillende betaalmogelijkheden is in WooCommerce relatief eenvoudig. Volledig aan te passen dankzij de enorme hoeveelheid plugins en themes; Standaard PayPal-ondersteuning;