Ringblomma Vouwgordijn, Wit, 80×160 Cm

Met de duidelijke handleiding wordt stap voor stap uitgelegd hoe je de en kunt monteren. Maak dan gebruik van onze meet- en montageservice. Onze vouwgordijnen worden speciaal op maat gemaakt en zijn in verschillende stofsoorten verkrijgbaar.

Maak je interieur compleet door alles goed op elkaar af te stemmen. De Duo rolgordijnen goedkoop kopenen worden op maat gemaakt en hebben een eigentijdse en decoratieve uitstraling. Een bijzonder groot voordeel is dat je vouwgordijnen heel makkelijk kunt wassen. Je kunt het doek van het vouwgordijn makkelijk van het systeem halen en in de wasmachine doen. Zelfs in een vochtige ruimte zijn vouwgordijnen mogelijk. Het afgelopen jaar zien we steeds meer klanten kiezen voor een vouwgordijn als raamdecoratie in huis. Maar waarom zou u eigenlijk voor een vouwgordijn kiezen?

  • Uiteraard bieden wij ook prachtige vouwgordijnen aan.
  • Ze hebben een isolerende werking en filteren het licht op een mooie manier.
  • Het is de perfecte combinatie tussen een standaard rolgordijn en gordijnen.
  • Het horizontale effect van baleinen zorgt voor een ruimtelijk maar ook modern beeld van uw interieur.

Gemakkelijk om stof + confectie + systeem in één keer te bestellen. De aluminium baleinen worden in tunnels aan de achterzijde geschoven. De onderkant wordt afgewerkt met een zonneflap . Snoek Sunshadow betrekt en van meerdere firma’s.

Vouwgordijn Model Ringen In Groningen

Als extra service is er de mogelijkheid om gratis kleurstalen aan te vragen. De en van ilumio kunnen een mooie verrijking zijn voor jouw interieur en zijn in het gebruiksgemak makkelijker dan normale gordijnen. Een vouwgordijn, ook wel optrekgordijn genoemd , zorgt doorgaans voor een romantische, huiselijke en klassieke sfeer in een ruimte.

vouwgordijn

Bij uni en voile stoffen zijn de baleintunnels ingestikt. Door het aanbrengen van baleinen aan de achterkant in ieder segment heeft dit een strakker uiterlijk dan model 100. De stoffen van de vouwgordijnen worden naadloos verwerkt. De stoffen worden d.m.v. klittenband aan het systeem bevestigd, waardoor onderhoud gemakkelijk is. De gehele collectie is tevens als losse stof op metrage te bestellen. Het systeem is natuurlijk ook niet onbelangrijk.

Met behulp van onderstaande meetinstructies kunt u eenvoudig de juiste afmetingen van uw raamdecoratie vaststellen. Kies voor het meten of u de raamdecoratie in, of op het kozijn wilt monteren. Voor de beste resultaten adviseren wij gebruik te maken van een metalen meetlint. Schrijf nauwkeurig de resultaten van uw metingen op, zodat u deze éénvoudig kunt invullen in onze webshop. Dit vouwgordijn wordt gemaakt zonder baleinen met alleen een onderlat. Aan de achterkant van de stof is ringetjes band opgestikt waaraan het vouwgordijn wordt opgetrokken.

Luxaflex® en vind je bij jouw lokale Decorette winkel. Wij helpen je graag het juiste product te vinden voor al jouw wensen. Omdat de vouwgordijnen van Luxaflex® ieder interieur naar een hoger niveau tillen, nemen we jou graag mee in de mogelijkheden. Een vouwgordijn heeft het effect van een echt gordijn in huis. Het alternatief is natuurlijk een rolgordijn, maar dit geeft niet de warmte en gezelligheid van een echt gordijn. Het nadeel van een echt gordijn is dat de stof veel ruimte in beslag neemt.

Van der Laan Stoffeerders is in de regio Zaanstad en Amsterdam specialist op het koop Rolgordijn gebied van raamdecoratie. We komen ze graag perfect op maat bij jou plaatsen.