Vouwgordijnen Op Maat

Wilt u ’s ochtends genieten van de eerste zonnestralen? Liever wat meer privacy aan het begin van de avond? Heb je een vraag of advies nodig over de aanschaf van Somfy producten of diensten? Elektrische met een Somfy motor kun je op veel verschillende manieren bedienen. Een expert op het gebied van raamdecoratie geeft je persoonlijk advies op maat met een bijpassende offerte. Noteer de afmetingen van het raam en maak foto’s.

vouwgordijnen

Daarna selecteert u de verschillende afwerkmogelijkheden. Het bestellen van Bestel jaloezieën online is niet moeilijk maar u dient er wel de tijd voor te nemen.

Onze Producten:

Op de kinderkamer zijn verduisterende gordijnen vaak ook een ideale oplossing, met name in de zomermaanden als de zon vroeg op komt. Met deze gordijnen hoeft u zich geen zorgen te maken dat de kinderen tegelijk met de zon aan hun dag beginnen. In de showroom in Hattem die uitstekend bereikbaar is vanuit Kampen, Zwolle en de Veluwe kan u alle mogelijkheden uitgebreid bekijken. De meeste vouwgordijn stoffen kun je prima wassen op 30 graden in de wasmachine.

Zoals eerder al gezegd zijn niet de meest veelzijdige vorm van raamdecoratie. De stof waar vouwgordijnen van gemaakt zijn is niet bestand tegen vocht. Dat maakt dat deze gordijnen niet geschikt zijn voor in een badkamer. Deze verschillende soorten vouwgordijnen zijn onderscheidend op het gebied van verschil in stoftransparanties. De reden dat je niet zoveel vouwgordijnen ziet, is dat ze een redelijk uitgesproken uitstraling hebben.

Vooral in woonkamers met natuur- en grijstinten komen ze mooi uit. Maak het extra knus door vouwgordijnen te combineren met overgordijnen. Wil je vouwgordijnen gebruiken om je slaapkamer te verduisteren?

Gratis Kleurstalen

Onze vouwgordijnen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit stoffen en beschikbaar in een groot aantal kleuren. Ook worden de vouwgordijnen op maat gemaakt, waardoor we voor ieder interieur een passende uitkomst hebben. Zo heb je bij ilumio 100% maatwerk in kwaliteit en productgarantie. Vouwgordijnen zijn misschien niet zo bekend als normale gordijnen of rolgordijnen.

bestaan uit één vlakke lap stof met baleinen over de breedte en door een koordsysteem opgetrokken wordt. De baleinen in de stof zorgen ervoor dat het het gordijn zichzelf op tot een pakket stofstroken opvouwt waardoor het gordijn netjes hangt. Noordman Vloer- en Raambekleding heeft een uitgebreid assortiment vouwgordijnen en levert maatwerk waardoor alles mogelijk is. Vouwgordijnen geven een unieke uitstraling aan uw interieur en raam.

  • Ze kennen nagenoeg dezelfde praktische eigenschappen als rolgordijnen, maar verschillen sterk in uitstraling.
  • Wanneer het vouwgordijn het raam volledig bedekt, zijn er diverse horizontale strepen zichtbaar die zich op een gelijke afstand van elkaar bevinden.
  • Baleinen zijn staafjes die in de vouw van een vouwgordijn zitten waardoor het gordijn in segmenten verdeeld wordt.

Abonneer u op onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste producten, inspiratie en speciale aanbiedingen. De collectie Elegant Wonen onderscheidt zich door de bijzondere materialen en een slimme bediening. Zo kun jij jouw raamdecoratie automatisch Webshop duo rolgordijnen bedienen op een afstand, zoals jij dat wil. Onze collectie Tijdloos Wonen biedt talloze stijlen. Van zijde- en linnenlooks tot stevig fluweel, er zijn allerlei opties. Gemaakt van mooie en betaalbare materialen hebben bovendien een praktische, kindveilige kettingbediening.

Door te kiezen voor het juiste dessin geven Bezorg plisségordijnen een rijke uitstraling aan uw ruimte. Het horizontale effect van baleinen zorgt voor een ruimtelijk maar ook modern beeld van uw interieur. Om uw ruimte een sfeervolle look te geven, kunt u kiezen voor vouwgordijnen. Deze zijn simpel te bedienen en ook hier is er een spurt in ontwikkeling qua materialen en dessins gemaakt. Met vouwgordijnen kunt u zowel voor stoer, landelijk of modern gaan. Zoals u ziet, kunt u zelf een unieke sfeer creëren. Onze brede collectie gordijnstoffen maakt een eindeloze mogelijkheid aan vouwgordijnen met zich mee.