Waarom Is Mijn WordPress Website Langzaam?

Momenteel geen tijd om de hele blogpost te lezen, maar het ziet er bruikbaar uit voor beginners. Het registeren van een domeinnaam kost niet veel, nog geen 10 euro per jaar, dus al laat je hem nog een tijd ongebruikt dan is dit goed te overzien. En zeg nu zelf, een goede domeinnaam is die paar euro toch ruim waard? Mocht je al een goed idee hebben voor een domeinnaam, dan kan je met de domeinchecker controleren of hij nog beschikbaar is. Indien beschikbaar kun je hem meteen registeren, en ook een hostingpakket afsluiten om direct met je website aan de slag te kunnen.

Dan blijven ze in het merendeel van de gevallen nét wat langer hangen. En dat kan je zomaar die volgende klant opleveren. Na meer dan 10 jaar te hebben gewerkt met een allegaartje aan freelancers, was ik sinds geruime tijd op zoek naar een echte WordPress professional. Frank kan code begrijpen en code schrijven en daar valt en staat het woord ‘expert’ mee. Vele zogenaamde specialists trachten alles met plugins op te lossen, daar waar Frank de web site net bevrijd van onnodige plugins en overbodige code.

Voordat je met de ideas aan de slag gaat, is het wel handig om te weten hoe snel jouw website nu eigenlijk laadt. De homepage wordt meestal als graadmeter gebruikt. Er is maar weinig dat je met WordPress niet kunt doen als het gaat om het ontwikkelen van een web site. Immers zijn er al heel plugins ontwikkeld die dus niet van a tot z hoeven te worden vormgegeven, geprogrammeerd en getest.

We maken een offerte met een vaste prijs voor je web site. FeedbackrondesDe meeste projecten hebben 2 a three feedbackrondes waarbij we alles samen bespreken en verwerken. Ik heb deze take a look at uitgevoerd op mijn web site en mijn rating kwam uit op sixty three van 100. Ik zet mijn websites het liefste op zonder content material. Dit is natuurlijk een beetje gezeur, maar dit geeft al wel een aardige indruk over de relaxation van dit artikel. Danny is de techneut, Amanda is de search engine optimization specialist. En samen werken wij aan de projecten die wij mogen doen voor onze klanten.

De Web Site Laten Scoren In Zoekmachines

En als je een kopje koffie kunt zetten voordat je web site volledig inlaadt is dat ook een prima indicatie dat je greatest een nieuwe web site kunt gebruiken. Ja, alle web sites die wij lanceren zijn AVG-proof. Bij het bouwen van een web site wordt een cookiemelding inclusief Privacy Statement toegevoegd. Ons team woocommerce bestaat stuk voor stuk uit specialists in hun vakgebied. Zij nemen jou stap-voor-stap mee in de ontwikkeling voor een WordPress website op maat. Wij zijn van alle markten thuis en zorgen voor het meest optimale resultaat.

Blijft mijn mail intact als ik wordpress installeer? Wanneer je WordPress installeert via je controlepaneel dan zal dit geen effect hebben op je mailboxen of de e-mails die zich daarin bevinden. De waarschuwing die je ziet gaat puur over de huidige inhoud van je web site WordPress hosting en niet over de e-mail. Zodra WordPress op jouw domeinnaam is geconfigureerd, kun je natuurlijk niet wachten om aan de bouw van jouw website te beginnen. Met plug-ins en thema’s richt je jouw WordPress-website volledig naar jouw wensen in.

Ruim een half miljoen websites zijn betrokken in een beveiligingslek door een populaire plug-in voor WordPress, het platform waar veel web sites op draaien. Hackers zouden door het lek de web sites op afstand kunnen overnemen. Op 25 januari ontdekte het online beveiligingsbedrijf Patchstack een lek in de plug-in ‘Essential Addons for Elementor’ van WordPress. Dan wordt het hoog tijd om een backup terug te zetten. De meeste hosting bedrijven maken dagelijks backups van je web site, dus neem even contact met je hoster op om te vragen of zij een backup kunnen terugzetten. Geef dan het actieve thema een andere naam via FTP. Je vind de thema’s in de map /wp-content/themes/.

Via deze link kun je jouw thema naar wens aanpassen, zodat het design van jouw website helemaal aan jouw wensen en verwachtingen voldoet. Omdat ieder thema op een andere manier aangepast kan worden, beschrijven we niet hoe je jouw thema precies aan kunt passen. Dit verschilt simpelweg te veel per thema, waardoor er geen algemene handleiding voor gegeven kan worden. De vijfde stap van de handleiding bestaat uit een belangrijke keuze, namelijk de keuze wat je op de homepage van jouw website wil tonen.

De interface is intuïtief, maar niet meer up-to-date, vereist handmatig opslaan en is beduidend trager dan de concurrentie. Toch kunnen de voordelen van deze WordPress page builder opwegen tegen de nadelen, afhankelijk van het toepassingsdoel. Je kan de configuratie van WordPress nu starten door je domeinnaam te bezoeken of, als deze nog niet bereikbaar is, door naar de TransURL te gaan. Heb je een webhostingpakket gekozen, ga dan naar het hoofdstuk ‘Installeer WordPress’. Experimenteer er gerust op los met je WordPress-website.

Zo kun je bijvoorbeeld meerdere headers maken, templates voor bepaalde pagina’s uitschakelen enz. Installeer kosteloos de LiteSpeed WP Cache plugin in jouw WordPress installatie!

  • Het is het meest gebruikte CMS ter wereld.Dat betekent dat het systeem continue in ontwikkeling is en het altijd klaar is voor toekomstige ontwikkelingen.
  • Het is ook aan te raden om Google Shopping uit te besteden.
  • Of de witruimte is veel te groot, of alles staat op elkaar geduwd.
  • Het upload_path is gewijzigd naar de nieuwe domeinnaam en de rechten van de uploads map in nu zelfs 777.
  • Het moet bijvoorbeeld wel aansluiten bij het beeld dat ze bij jou of je bedrijf hebben.
  • En je kan de pagina publiceren door op de grote blauwe knop ‘Publiceren’ te klikken.

Opzich niet erg, maar zonder te weten hoe dat werkt kun je niet waardes gaan wijzigen omdat je de lengte van de waardes OOK moet aanpassen. Hoi WordPress website Miriam, leuk om te horen dat het je is gelukt! Ik heb even naar de afbeeldingen gekeken, en ik zie dat ze gekoppeld zijn aan map ‘files’.

Veel Bekeken Paginas

Vanuit het perspectief van PageSpeed sleept zo’n feed een lading zware afbeeldingen naar je website en verlamt het de snelheid. Het gebruik van dit soort widgets is zeker niet fout. Als je een hele actieve achterban hebt, dan kan dit natuurlijk van toegevoegde waarde zijn. Houd er wel rekening mee dat je web site hierdoor iets trager wordt. Zonder kennis van code bouw je met een visuele front-end editor templates voor je website.

In dit artikel worden een paar kleine handelingen aangegeven welke u op weg zullen helpen met het maken van een WordPress website. Mocht u WordPress nog niet geinstalleerd hebben op uwwebhosting pakket, dan kunt u eerst het volgende artikel lezen voor het installeren van WordPress. Het maken van een WordPress website is natuurlijk één ding, maar na het ontwikkelen van jouw website wil je natuurlijk wel dat jouw web site gaat groeien. Om jouw website op weg te helpen, geven wij je graag inzicht in twee manieren om jouw web site te laten groeien. Hoe je een thema precies moet aanpassen, verschilt per thema. Wil je aanpassingen doorvoeren om jouw aangekochte thema helemaal naar wens te maken, dan ga je naar ‘Thema’s beheren’ en klik je op ‘Theme Options’.

Na verschillende tests in GTMetrix heb ik uiteindelijk gekozen voor het thema Astra. Als je op het plaatje klikt, dan kun je alle verschillen zien tussen de gratis en pro versie. En je kunt er de gratis versie van Elementor downloaden. Als je zelf een web site maakt, dan zul je vaak over de eerste 2 zaken heel veel tijd hebben besteed. De andere punten zullen je website additional uitstraling geven. Een WordPress web site meertalig maken met een multilingual plugin is de optie die vaak wordt gekozen.

Ik raad je dan ook aan om beide opties uit te schakelen. We zijn nu bij de “Lezen” instellingen van WordPress aangekomen. Je hoeft hier niet heel veel aan te passen, maar het is wel belangrijk dat je weet wat het allemaal voor je kan doen. Mocht het om een subcategorie gaan, dan kun je bij Hoofdcategorie kiezen voor de categorie waarvan dit een subcategorie is.