Webshop Laten Maken

En zo stap voor stap de homepage aanpassen. Het blijkt dat ik te vroeg heb gejuicht. Ik liep vast WordPress hosting bij het tweede gedeelte.

Wil je iets in de sidebar hebben, maar zie je de optie niet bij beschikbare widgets? Dan is de kans groot dat er een plugin bestaat die zo’n widget toevoegt. Het finest kan je even Googelen in het Engels naar iets van WordPress plugin widget for …… Je ziet in het voorbeeld ook wat code, zoals
en

. Dit komt omdat de widgets niet werken met een normale teksteditor (zoals je gewend bent bij het maken van pagina’s).

Je moet hier html-code gebruiken om teksten een stijl mee te geven. Met
voeg je een enter toe.

is een code voor een header .

Ik heb eerst gekeken bij de meta-options van de blogpagina en losse blogartikelen, maar daar kon ik het niet vinden. En ik heb gekeken bij de Theme Options, maar daar zag ik het ook niet staan. Daarna keek ik bij de PageBuilder van de blogpagina en daar kon ik het ‘weblog WordPress sort’ aanpassen. Die heb ik op ‘standaard’ gezet. Het weblog ziet er nu zo uit.

  • navigatie door jouw producten;
  • WooCommerce beschikt over een aantal widgets waarmee jij jouw website binnen no-time transformeert in een complete webshop.
  • Stap 5.three: Een gebruiksvriendelijke WordPress Webshop door WooCommerce Widgets

Inhoudsopgave: Gratis WordPress E

Je hebt verschillende niveaus van headers.

is het hoogste niveau,

komt daarna en zo gaat het verder. In het voorbeeld hierboven is blijkbaar van een hele alinea een kop gemaakt, dit is niet de bedoeling. Zo ziet het weblog er nu uit.

En nu is het tijd voor de laatste stap: de homepage aanpassen. Het bestaat uit vijftien verschillende elementen. Dit zou voor een “WTF”-momentje zorgen als dit de eerste pagina was die ik ging aanpassen. Maar nu hebben we al redelijk wat ervaring met het aanpassen van elementen in de Pagebuilder. Ik ga gewoon bij elk component wordpress webshop op ‘bewerken’ klikken en kijken wat ik wil aanpassen.

Het eerste wat ik ga doen is alle blogartikelen van de demo content verwijderen . Daarna ga ik drie eigen voorbeeld blogartikelen publiceren. Bij het menu-item ‘Berichten’ kan je blogartikelen verwijderen, aanpassen, publcieren en maken. Bij ‘Media toevoegen’ kan je afbeeldingen in het weblog plaatsen. Met die drie schakeltjes kan je linkjes toevoegen en als je op ‘Alinea’ klinkt kan je zinnen veranderen in koppen.

Om een afbeelding bovenaan het blog te tonen moet je rechtsonder bij ‘Uitgelichte afbeelding’ een afbeelding toevoegen. Je kan ook rechts het weblog indelen in een categorie. Het was wel even zoeken hoe ik de stijl van de blogoverzichtpagina kon aanpassen.