Webshop Met WordPress? Dit Zijn 10 Onmisbare Plugins

In deze handleiding kies ik voor nu alleen fysieke producten. De overige zogeheten extensies kosten extra geld en ik heb deze handleiding free of charge genoemd. In een later stadia van deze WordPress webshop tutorial ga ik ook een optie voor een download toevoegen.

Als ik product toe voeg word mijn product foto helemaal uitklaar getrokken, dus wazig, als ik erop klik heeft hij de juiste px.. Is er inmiddels al meer bekend over de extensie waarmee transactiekosten in rekening gebracht kunnen worden? Over Provider Sisow kom ik ook veel website maken goede recensies tegen, deze is per betaling ook behoorlijk gunstiger geprijsd. Ben zelf Verkoper en Marketeer in de BeautyBranche en nu kan ik door jouw uitleg snel testjes draaien of iets werkt of niet. Dit is het punt om één testproductje aan te maken in WooCommerce.

Maak Het Zoeken Makkelijk Met Een Shortcode Voor Specifieke Producteigenschappen

Een importeur van Aziatische waren kiest voor een WordPress webshop met sfeervolle kleuren en exotische vormen. En een apotheek of store met medische hulpmiddelen heeft het meeste aan een heldere, cleane website met een duidelijk gestructureerd overzicht van medicijnen. Naar aanleiding van het gesprek ontvangt u een vrijblijvend maatwerkvoorstel, inclusief mogelijke planning.

Daarvoor heb ik een account aangemaakt bij sisow. Idd zou een SSL certificaat nodig zijn, en die heb je in verschillende soorten en kosten. Ik kwam naast Shop2Site ook WooCommerce tegen voor € 49,00 per jaar. Sisow of Mollie voor de betaalafhandeling, maar dit lijkt er redelijk ‘primary’ uit te zien. Communiceert duidelijk, levert een optimale web site en geeft geweldige service bij afname van het web optimization pakket. De uitspraken in de feedback zijn natuurlijk niet allemaal op lucht gebaseerd, maar toch is de realiteit in mijn beeld anders.

WooCommerce is volledig Nederlands instelbaar, zowel wat betreft de “voorkant” van de webshop als de beheerkant waarin u de webshop onderhoudt. Wanneer je bij ons een hosting-pakkket afneemt bij je web site WordPress hosting of webshop, zorgen wij voor tijdige updates van het systeem. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over technisch gedoe, en kun je blijven doen waar jij goed in bent.

U zult beschikken over een webshop met responsive design voor desktops, smartphones en tablets en met een fraai eigen design en talrijke mogelijkheden. Je kunt makkelijk content material ontwikkelen en zoekmachine optimalisatie toepassen op je WordPress webshop met behulp van verschillende plugins. Met een webwinkel ben je niet gebonden aan een bepaalde regio zoals bij een fysieke winkel.

  • Een groot voordeel van dropshipping is dat je zelf geen voorraden hoeft in te kopen of te beheren.
  • Een WordPress webshop met WooCommerce is flexibel, schaalbaar en makkelijk bij te houden.

Deze twee plugins zijn gebouwd om je webshop nog aantrekkelijker te maken en beter te laten converteren. Ook biedt het thema een aantal opties voor het doorvoeren van een eigen huisstijl en wordt het onderhouden door de hoofdontwikkelaars van WooCommerce zelf. Hierdoor is de integratie met WordPress en andere WooCommerce extensies erg goed. Als je een WordPress webshop wilt beginnen dan heb je de keuze om hem zelf te maken of dit uit te besteden. Dan kun je eens een kijkje nemen naar onze website ontwikkeling pakketten. Dan heb je een aantrekkelijk, snel en responsive WordPress webshop thema nodig dat ook nog eens gebruiksvriendelijk is. Top-Webdesign.nl uit Rosmalen al meer dan 16 jaar ervaring in het bouwen van websites en webshops.

Hoe Gaan We Te Werk?

Ga dan weer naar het menu-item ‘menu’, voeg de pagina toe, zet hem op de juiste plek en sla het menu weer op. Wanneer je WooCommerce installeert, worden er automatisch een paar pagina’s aangemaakt. [newline]Bijvoorbeeld de pagina’s ‘winkelmand’, ‘winkel’ en ‘afrekenen’. Als je meerdere producten verkoopt, dan is het handig om categorieën en tags in te stellen.

Neem dan direct contact op en maak een afspraak. WooCommerce zorgt ervoor dat je WordPress kunt inzetten als webshopplatform. Zo ontstaat het eerste webshopsysteem waar ook een goed cms aan hangt.

En uiteraard moet je ervoor zorgen dat alle informatie aanwezig is. Denk hierbij aan informatie over bezorging, retourneren, klachten en algemene voorwaarden.

Bekijk de aanbieders in het webshop software program overzicht om jouw goedkope alternatief voor een WordPress te vinden. Naast Woocommerce vind je in de WordPress plug-in shop vele andere plug-ins die jou een webshop in WordPress laten maken. De bekendste zijn Shopp, Jigoshop en WP e-commerce. Download een recente versie van WordPress om jouw webshop te kunnen bouwen.