Wij Bouwen WordPress Websites En Woocommerce Webshops

Voor een wat professionelere uitstraling zou je kunnen kijken naar thema’s waar je voor moet betalen . Installeer de plugin WooCommerce Deze plugin is de foundation voor een WordPress webshop.

Wat Heb Je Nodig Voor Het Maken Van Een WordPress Webshop?

Wij zorgen voor de website! Voldoet mijn webshop aan de laatste wet- en regelgeving. Bij Tekstory zijn wij op de hoogte van de wetgeving rondom het hebben van een webshop. Wanneer u ons inschakelt om uw webshop te beheren, zullen wij kijken of uw webshop zich aan de wetgeving houdt.

Gebruik een thema die bij de structure van je WordPress webshop previous Ten eerst is het belangrijk dat je WordPress webshop er ook echt uit moet zien als een webshop. Op deze website staan thema’s die speciaal zijn ontwikkeld voor een WordPress webshop. Het free of charge thema MyStile is een prima thema die je zelf helemaal kunt customizen.

Installatie Instructies Voor WordPress

Daarnaast zullen wij ook de pagina’s maken die u volgens de Nederlandse moist moet hebben. Denk bijvoorbeeld aan retourneren, verzending, informatie over reparaties and so forth. Is WooCommerce ook geschikt voor grote webshops? WooCommerce is ook geschikt als u een groot aantal verschillende producten wilt verkopen by way WordPress hosting of uw webshop. De werkzaamheden duren wel langer, maar daarvan zal ook sprake zijn als u de webshop niet met WooCommerce bouwt.

  • heel duidelijke uitleg, alleen jammer dat er geen geluid is bij de video’s
  • Hoi Bas, geweldig werk wat je doet.
  • Elke update was er wel weer eens wat mis met de web site.
  • Dankzij jou blog heb ik nu een website draaien op Shopp..

Tekst redigeren: zo kijkt u kritisch naar uw eigen tekst Blog schrijven voor uw bedrijfswebsite in 5 stappen! Webshop promoten: kansen voor beginnende ondernemers WordPress Webshop bouwen: hoe doe je dat? WordPress werd in het begin WordPress website vooral gebruikt voor het bouwen van blogs.

Tegenwoordig kun je WordPress niet alleen gebruiken voor blog websites, maar voor allerlei soorten web sites, zelfs voor het bouwen van een webshop. WordPress is niet geschikt voor een webshop met duizenden artikelen, maar voor een wat kleinere webshop is het prima te gebruiken. Het bouwen van een WordPress webshop is niet moeilijk, mits je de juiste instellingen en plugins gebruikt. In dit artikel zal ik uitleggen hoe je een simpele WordPress webshop opzet.

Voor een WooCommerce Webshop heeft u wel een WordPress website nodig, maar die kunnen wordpress website wij ook voor u bouwen. Het enige wat u nodig heeft voordat u contact opneemt is een product.

Het biedt zeer veel opties, waarvan o.a.: instellen van verzendkosten toevoegen van kortingscodes foundation betalingsmethoden zoals creditcard en bankoverschrijving