Woocommerce Developer

Na bestelling toestaan; kunnen mensen het product blijven bestellen nadat de voorraad op is? Lage voorraad drempelwaarde; wanneer wil je een melding krijgen dat de voorraad een minimale heoveelheid heeft. Individueel verkocht; Activeer dit als dit artikel maar n keer per bestelling gekocht magazine worden Ik heb ook nog een verdieping gedaan in Woocommerce voorraadbeheer in dit artikel. Bij de meeste producten kun je deze tab meestal gewoon overslaan.

Heb je verschillende maten? In de tab “Eigenschappen” geef je aan welke eigenschappen voor dit product gelden.

Simpel Product

PostNL kan je tot 10 Kilo versturen. Verstuur je producten per pallet of doos dan kan je met verzendklasse aangeven dat dit dan in een speciale prijsklasse terecht komt. Neem even contact op als je meer wilt weten. Kijk hier om de algemene verzendopties in te stellen. Wil je andere producten gelinkt hebben aan dit product dan kun je dat hier doen.

Vink je deze aan dan komen er extra opties WordPress tevoorschijn. Voorraadhoeveelheid; hoeveel is de voorraad nu.

Deze tab heeft alleen zin als je met een verzender werkt die met huge formaat dozen werkt en/of gewicht. Neem als voobeeld PostNL, zij verzenden tot zulke grote verpakkingen dat je hele grote producten moet verkopen om deze limiet te overschreiden.

Voer three of meer tekens van de naam van het product in. Je producten met de ingevoerde tekens zullen getoond worden. WordPress Klik op het veld achter Cross-sells. Wat zijn de eigenschappen van je product? Heeft je product meerdere kleuren?

Deze optie zal alleen getoond worden als je onder Woocommerce/producten/voorraad beheer ook is aangevinkt. Neem contact op om dit te regelen. geregeld dat een product in bestelling komt te staan als hij op is. Tevens kun je regelen dat je een melding krijgt bij een minimale voorraad zodat je weer kan bestellen.

Optie 2: Overige Verzendkosten Verbergen Bij Gratis Verzending M B.v. Een Plugin

Heb je van een product een nog luxere versie dan kun je die hier kwijt. Of heb je nog een andere product dat op het huidige product aansluit dan kun je die hier ook kwijt. Beide varianten kun je dus laten zien. Houd er ook rekening mee dat eventueel ook nog gerelateerde producten vanuit een thema functie meegegeven kunnen worden. Deze functie laat onder je producten “Andere suggesties…” zien.

Dit doet google ook op deze manier. Neem van mij aan het is handig om te gebruiken :-). Het nummer maakt niet echt uit. Een tip is dat je WordPress hosting hiermee een seizoensartikel kan identificeren bv w2019.1234. Wil je de voorraad van je producten beheren dan moet je deze aanvinken.

Denk hierbij aan aanvulling, duurdere versie etc op je product. Klik op het veld achter Upsells.