Woocommerce Gratis Verzending

De Productgegevens Configureren

Tenminste, dat is het tarief waarmee males voorheen adverteerde. Momenteel zie je dat tarief niet meer op de pay.nl website genoemd, dus wellicht is het gewijzigd. Bij de betaalde accounts voor grotere outlets woocommerce liggen de tarieven lager.

  • instellen dat de verzendkosten worden berekend op basis van het totaal gewicht van de bestelling of op basis van het aantal producten.
  • Er worden eenmalig verzendkosten in rekening gebracht, terwijl bij een bestelling van meerdere producten de verzendkosten een stuk hoger kunnen uitvallen.
  • Tekortkomingen van verzendklassen
  • In een toekomstig artikel zullen we deze plugin nog uitvoerig toelichten.

Zit je daaronder dan betaal je wel €zero,70 en dat is in de huidige markt gewoon teveel. Direct beginnen met de free of charge WooCommerce iDeal plugin. Nadelen:Bij lagere volumes te duur.

Pay.nl biedt veel betaalmethoden aan en een gratis plugin voor WooCommerce. Nadelen:De Credit Card tarieven zijn vrij hoog.

Van Der Meer Woocommerce Plugin

Biedt geen bank card mogelijkheid. Sowieso lijkt Targetpay WordPress hosting qua het aanbod van betaalmethoden achter te blijven bij de concurrentie.

Heb je dat niet nodig dan is Pay.nl absoluut interessant om eens te testen. Targetpay is ook al wat langer op de markt en kunnen we qua aanbod en prijsstelling vergelijken met Sisow. Voordelen: geen maandelijkse kosten. iDeal tarief van zero website maken,forty nine per transactie, maar dat geldt alleen als je minimaal 10 transacties per dag doet.

Producten Importeren