Woocommerce Webshop Met 15 Jaar Ervaring

Of we nou eenmalig een kleinschalige webshop wilt neerzetten of wekelijkse hulp van een van onze builders voor doorontwikkeling, we regelen het voor je. Ons staff heeft ruime ervaring met het ontwikkelen en onderhouden van WooCommerce webshops. Zo ontwikkelden we de webshop van Clean Nutrition, die in 2019 nog is genomineerd voor de Website van het Jaar. Om het maximale uit een WordPress webshop te halen is het belangrijk om constant zaken te verbeteren. Daarom voeren we wekelijks optimalisaties door voor Clean Nutrition. Staat er bij een plugin of thema in Loco Translate nog geen taalbestand?

Mogelijk om by way of de Customizer je eigen factuurlayouts te creëren. WooCommerce is met 41% van alle webshops (statistiekenbuiltwith.com) en ruim 29 miljoen downloads veruit de meest populaire e-commerce software program ter wereld.

WordPress Swift Pagebuilder

Met deze handige plugins kunt u ervoor zorgen dat uw producten meer opvallen. WordPress hosting is een webshop plugin voor WordPress en eenvoudig te koppelen met iMUIS Online!

De add-ons zijn te selecteren in de installatiewizard na het kiezen van een standaard product. Een aantal thema’s hebben dit wel ingebouwd zitten, maar over het algemeen zal je dit niet zien. Op zich geen probleem zou je denken, want mensen voeren dan toch wel in het straatveld ook een huisnummer in. Een vervelend onderdeel van WooCommerce is dat er niet standaard een mogelijkheid is om te zorgen dat er een apart huisnummer veld op de afrekenpagina komt. Je zult zien dat hier de optie ‘Facebook’ verschijnt.

WooCommerce is een van de vele plugins van het Content Management Systeem WordPress. Je gebruikt deze plugin om een webwinkel op te zetten en deze vervolgens te beheren. Voor je WooCommerce kunt gebruiken, moet je de plugin echter installeren. Zorg ervoor dat het betalingsproces voor je klanten moeiteloos verloopt en verbeter je conversieratio.

Bij Managed VPS pakketten is het ook mogelijk om SSH en toegangsrechten op maat te laten configureren. Door middel van WooCommerce zet je eenvoudig je eigen webshop op. Binnen WooCommerce heb je vervolgens veel verschillende opties. Denk hierbij aan verschillende thema’s, maar ook aan betaalmogelijkheden en tal van extensies om jouw webshop zeer uitgebreid te kunnen maken. In deze blog heb je ik namelijk tremendous veel belangrijke informatie gegeven over waarom het gebruik van WooCommerce webhosting zo belangrijk is voor webshops. Het heeft namelijk veel invloed op de prestaties, vindbaarheid en veiligheid van jouw webshop. Toen ik dit zag sprong mij de moed toch echt wel even in de schoenen.

Dit wordt gedaan op onze eigen testserver, waar jij ook toegang toe krijgt om de voortgang te volgen. We zorgen in deze fase ook voor de nodige koppelingen met bijvoorbeeld Google Ads en uiteraard WooCommerce. Na een aantal feedbackrondes ben jij helemaal tevreden over de look-and-feel en opbouw van je webshop. Onze UI-specialisten zetten de wireframes om in designs voor elk soort pagina van je webshop, zoals de categoriepagina, de productpagina en de contactpagina. Tijdens de kick-off assembly website bouwen brengen we je wensen in kaart.

Of je nu web start met het on-line verkopen van jouw producten of diensten of al jarenlang online mooie resultaten behaalt. Met WooCommerce richt je snel een professionele en veilige webshop in. Mede door de duizenden beschikbare plugins kan je jouw bezoekers een uitgebreide, veilige en snelladende webshop voorschotelen. Als bedrijf heb je verschillende wensen voor het bestelproces van een bezoeker. WordPress biedt een scala aan mogelijke koppelingen die kunnen worden gelegd met WooCommerce. Hieronder enkele zeer gebruiksvriendelijke plugins die helpen met betrekking tot de bestellingen en de verschillende mogelijkheden. Online bestaan er meerdere tutorials die jou stap voor stap door het hele WordPress en Woocommerce installatieproces heen loodsen.

Daarbij wordt een template altijd zodanig aangepast dat het origineel niet eens meer echt zichtbaar is. Voor meer informatie over hoe wij uw gegevens gebruiken, verwijzen wij u naar ons privacybeleid. “Storefront”die uitdrukkelijk werd ontwikkeld voor het gebruik van WooCommerce . De basisTheme overtuigt door zijn absolute eenvoud en biedt een uitstekende basis voor het bouwen van een winkel.

1 / Selecteer producten of subcategorieën in de vervolgkeuzelijst. In dit voorbeeld willen we stoppen met de gratis verzending wanneer deze op 28 februari eindigt. 5 / Publiceer wanneer u tevreden bent en klaar om uw winkelmelding stay WordPress te laten verschijnen.

  • Bij webshops met maar “weinig” producten kan je via de productpagina andere producten als UpSell opgeven.
  • Met behulp van de Pronamic Pay plugin en een betaalprovider kun je eenvoudig de iDEAL betaalmethode toevoegen aan je WooCommerce webwinkel.
  • Maar goed, het belangrijkste is, WooCommerce kan gemakkelijk met je mee groeien met je webshop, je hoeft hier dus voorlopig geen afscheid van te nemen.
  • Vanaf nu worden er automatisch PDF facturen toegevoegd aan de bevestigingsmail van de bestellingen die worden verstuurd naar je klanten.
  • Wél de foundation van het krachtige CMS met bewezen plug-ins.

Bekijk dit altijd goed, vaak zijn dit derde partijen en heeft het niets met de organisatie van Woocommerce te maken. Onder Categorieën kun je deze categorieën beheren en nieuwe toevoegen. Zo hebben wij bijvoorbeeld de subcategorie ‘Hoodies met rits’ toegevoegd, zodat de klant hier specifieker op kan zoeken. Dit product wordt daardoor zowel onder de categorie ‘Hoodies’ als ‘Hoodies met rits’ getoond.