Woocommerce

Dat zijn alle veranderingen met betrekking tot de WooCommerce plugin. We hopen hiermee dat het een stuk gemakkelijker is om PayPro te gebruiken in je WooCommerce webshop. Mocht je verder nog vragen hebben stuur dan een bericht naar Gehackte web site WordPress herstellen

Accounts Voor Uw Klanten

  • Features waardoor Checkout Field Editor een goede keus is
  • De basisplugin is free of charge en je kan upgraden om meer options te krijgen voor $39.
  • Je kan de velden eenvoudig aanpassen, ook als je niks van code weet.
  • Het is soms vrij lastig om de elementen binnen de WooCommerce afrekenmodule aan te passen en dit helpt daar een hoop bij.

Heel belangrijk voor bezoekers en voor je positie in Google is de titel die je kiest. De titel van het product wordt tevens gebruikt als link/pagina-naam. De beschrijving moet overeenkomen website bouwen met het product en uitleg geven. Het is je mogelijkheid om het product te verkopen, en om gevonden te worden in Google. > Een beschrijving van woorden is minimaal aan te raden.

Bij ‘Checkout Options’ druk op de hyperlink ‘PayPro – iDEAL’, dan kom je op onderstaande pagina terrecht. Op deze pagina kan je de betaalmethode activeren, de titel aanpassen, kiezen of je een emblem wilt tonen en een beschrijving instellen. Druk op ‘Wijzigingen Opslaan’ en de betaalmethode komt nu in je checkout process te staan. Je kan nu een take a look at betaling uitvoeren door gebruik te maken van de betaalmethode. Als dit gelukt is dan kan je de check modus weer uitzetten en is je webshop klaar om betalingen through PayPro te kunnen doen.

Een Enterprise WordPress

WordPress web site beveiligen In four stappen: Een nieuw product in je WooCommerce store zetten Het voordeel van WooCommerce is dat de shop gebruik maakt van de bestaande functies en uitstraling van WordPress. Hoewel je veel mogelijkheden ziet, is het aanmaken van een nieuw product in veel opzichten hetzelfde als bij reguliere WordPress pagina’s en berichten. Stap 1: Titel en omschrijving

Voordelen Van Woocommerce

In stap 2 hebben de PayPro API sleutel gekopieerd en deze kunnen we hier invoeren. Mocht je de API sleutel niet meer hebben dan kan je deze terug vinden op /api. Ook is het handig om de plugin eerst in de test WordPress hosting modus te zetten zodat we geen echte betalingen gaan uitvoeren tijdens het testen. Sla de instellingen op door op ‘Wijzigingen opslaan’ te klikken. We kunnen nu de individuele betaal methoden instellen.