WordPress Plugin Op Maat Voor WordPress Websites En Webshops

We noemen dit ook wel sociaal proof, en het werkt. Zachte conversies zijn dus acties die websitebezoekers kunnen uitvoeren waarmee ze één stap dichterbij zijn om klant te worden. Harde conversies betekenen dat iemand een product koopt . Wij adviseren altijd om de resultaten van je webshop scherp te monitoren, bijvoorbeeld through Analytics.

De WooCommerce Variation Swatches and photos plugin gebruiken we bij al onze variabele producten. We vonden namelijk de standaard variatie weergave van de producten niet goed. Hieronder volgen een aantal techniek plugins die wij gebruiken op onze webshop om bijvoorbeeld een connectie te maken met onze verzendmaatschappij. Wanneer je de WooCommerce Google Analyics Pro plugin gebruikt zorg je ervoor dat je actual WordPress kunt zien welke producten wel en welke producten niet verkocht worden. Je kunt kiezen voor een gratis variant of een betaalde variant.

Hosting Van Uw WordPress Webshop

Al zou u dit eerst mogen bespreken met onze webdesigners en webdevelopers. Wanneer u de plugin voor het eerst opent zal u een bericht zien waarin wordt gevraagd om uw stripe account te koppelen aan de plugin. Dit is noodzakelijk om betalingen te ontvangen, wanneer u inlogt by way of de plugin zullen uw account specifieke ‘sleutels’ worden opgehaald.

MarcelMedia helpt je graag bij het instellen van jouw webshop en de bijbehorende opties van de Woocommerce. Wij zullen je altijd laten weten wat we aanraden en aan welke kosten je daarvoor moet denken. Ook al kosten de additional functies van de plug-in additional geld, het is nog altijd een stuk goedkoper dan het ontwikkelen van een full webshop zonder WordPress. Nummer twee op de lijst van de 10 belangrijke plugins voor jouw WordPress webshop, staat Mollie. Mollie is een plugin waarmee je verschillende betaalmogelijkheden kan toevoegen aan jouw webshop. Voor het gebruik van de plugin is een gratis account bij Mollie vereist. Binnen je account vind je een API-sleutel waarmee je de plugin aan je account kan koppelen.

Laat dan een betaalbare full maatwerk WordPress webshop ontwikkelen die geoptimaliseerd is voor Google. We zijn benieuwd naar jouw digitale uitdagingen! Onze online marketingspecialisten voorzien je graag van advies. Webshop gemaakt voor het verkopen van hondenbenches, hondenmanden en accessoires. Verder een landingspagina gemaakt voor verschillende zoekwoorden. Alleen is er gekozen vanwege web optimization om per product een aparte pagina te maken met uitgebreide informatie.

Ik zou namelijk graag de relaxation van mijn website behouden. Lichamelijk letseladvocaat New York selecteert om te onderzoeken in een meer betrokken gebied waarbij alleen persoonlijk letsel rechtszaak. Ook werkt de verzendkostencalculator in het winkelmandje niet. Dat vind je dan na het openen van een pagina, onderaan .

Hierdoor zijn de maandelijkse hostingkosten van een webshop relatief laag. Daarnaast waardeert Google WordPress ook en zal je webshop beter gevonden kunnen worden in de zoekmachine. Ons team heeft ruime ervaring met het ontwikkelen en onderhouden van WooCommerce webshops. Zo ontwikkelden we de webshop van Clean Nutrition, die in 2019 nog is genomineerd voor de Website van het Jaar. Om het maximale uit een WordPress webshop te halen is het belangrijk om constant zaken te verbeteren.

De populariteit van WooCommerce zie je ook terug in het aantal beschikbare extensies, zowel gratis als betaalde varianten. Wanneer je zoekt op “WooCommerce” vind je alleen al meer dan one thousand resultaten met handige extensies. De WooCommerce plugin is ook gebouwd voor en door builders WordPress hosting en hiermee dan ook zeer makkelijk uit te breiden, schaalbaar en robuust. Het komt zelfs met een eigen “REST API” die eenvoudige service-integratie te bieden heeft voor derde partijen. Ter aanvulling hierop, wordt de veiligheid van WooCommerce ook regelmatig gecontroleerd en up-to-date gehouden.

De template kan namelijk aangepast worden naar de gewenste huisstijl om zo de juiste uitstraling te creëren. Ook zijn er een aantal betaalde templates beschikbaar of kun je een thema laten ontwikkelen door een websitebouwer. Alsnog ben je dan vrij goedkoop uit met een WordPress Webshop doordat er weinig uitgebreide modules geschreven hoeven te worden. Wanneer je van een WordPress web site WordPress een WordPress webshop wil maken heb je een e-commerce plug-in nodig.

Long tail keywordshebben weliswaar minder zoekopdrachten, maar de mensen zijn wel veel specifieker op zoek naar een product. Ze weten al wat ze willen, en dus is de kans groter dat ze iets gaan kopen.

Bekijk de onderstaande instellingen en maak je keuze. Met die eisen en wensen kun je finest een paar partijen benaderen. Contacteer ze eens, vraag of ze de functionaliteit hebben waar jij naar zoekt! En kijk ook eens naar een partij die jouw taal spreekt, als Nederlands niet je moedertaal is. Want support is vrij belangrijk, als je er even niet uitkomt of er problemen opduiken.

Wat Komt Er Bij Het Maken Van Een WordPress Webshop Kijken?

Een product zonder afbeelding valt natuurlijk niet op. De klant wil graag weten hoe een product er uitziet voordat hij/zij het koopt. Daarom kan je gemakkelijk productafbeeldingen toevoegen aan jouw product. Zou je graag advies willen hebben welke supplier en pakket het beste past bij jouw bedrijf? Wij biedengratis hostingadviesaan voor bedrijven en leveren daarnaast premium hosting diensten.

  • Je moet rekening houden met de tarieven van een leverancier, ook moet je rekening houden met het verzenden naar binnen- en buitenland.
  • Ook vul je hier de contactgegevens voor je klanten in.
  • De onderliggende technologie is verre van rocket science.
  • De webshop software program van WordPress is erg eenvoudig en je kan er zelf met hulp van Your Concept als webbureau mee aan de slag om gebruik te maken van alle functies.
  • Wil je graag weten wat de kosten zijn voor jouw gewenste WooCommerce webshop?

Wij denken in elke stap met u mee, wij zijn uw online companion in het hele online plaatje. Wij nemen de tijd om uw wensen en eisen om te zetten in een maatwerk WordPress webshop. Wilt u een nieuwe complete WordPress en WooCommerce webshop laten maken? Wij denken van a tot z met u mee om een webshop te ontwikkelen die previous bij uw bedrijf. Geen enkele aanvraag is te lastig, alles is mogelijk!

Het aanbieden van bepaalde betalingsmogelijkheden werkt mee aan je betrouwbaarheid, helemaal in combinatie met een SSL-certificaat. Het kiezen van een goede hostingpartij erg belangrijk bij een webshop naast het gekozen content management systeem. Niet alleen voor de werking van je webshop, maar goede hosting draagt ook bij aan de vindbaarheid van een web site of webshop. Vergroten van successen wordt makkelijker met de juiste companion.