WordPress Versnellen

Wij installeren WordPress free of charge voor je. Dat scheelt jou tijd en kan je snel aan de slag met je website. *Actieprijs geldt eerste drie maanden, daarna wordt het reguliere tarief gehanteerd Wij geloven in onze hosting, maar beseffen ook dat het weleens kan gebeuren dat je niet tevreden bent.

Helpt Hostnet Bij Het Maken Van Mijn WordPress

  • En waarschijnlijk heb je er maar een handvol nodig.
  • Dit betekent dat je de rest van de pagina’s handmatig moet verwijderen.
  • Om demo content te importeren moet je op zoek naar ‘Import’ menu-merchandise, bij Stockholm heet het menu-item ‘Select Import’.
  • Een ‘klein’ nadeel: er worden tientallen, soms een honderdtal, pagina’s geïmporteerd.

Dit zorgt ervoor dat jouw website ook razendsnel is. Betrouwbaarheid en veiligheid ISO 27001, 9001 en gecertificeerd voor uitstekende beschikbaarheid en veiligheid van je website WordPress hosting.

Dit kan je binnen 30 dagen na je aankoop aangeven en dan storten wij het bedrag terug. Al onze internet WordPress hosting producten staan op geavanceerde en razendsnelle SSD opslag.

Wij installeren WordPress voor je en dan kun je aan de slag! Leg je goede idee vast in de vorm van een domeinnaam, zodat je een uniek web site adres hebt. Koppel een webhosting pakket aan je domeinnaam. Dit is de ruimte waarmee je jouw web site online kan zetten.

Gemakkelijk een WordPress web site hosten Onze WordPress Hosting Pakketten Een web site maken zonder technische kennis?

Je voegt eenvoudig tekst toe en upload afbeeldingen. Geen gedoe met technische HTML of CSS codes. Het spijt ons, uw browser ondersteunt het afspelen van deze video niet. Als je wilt starten met het bouwen van een WordPress web site WordPress, kies je eerst een domeinnaam en een WordPress webhosting pakket.

Wij hosten je website op HP servers in verschillende Nederlandse datacenters. De infrastructuur beheren en monitoren wij 24/7 zelf. Onze consultants van de servicedesk helpen je graag wanneer je vragen hebt of er even niet uitkomt. Start je eigen website gemakkelijk, snel, voordelig en betrouwbaar.