WordPress Webshop Beheer

Meerdere verzendingsmogelijkheden Makkelijk te koppelen met je huidige systemen Geoptimaliseerd voor zoekmachines (i.c.m. Yoast web optimization plugin) Voorraad, betalingen en annuleringen overzichtelijk

Woocommerce Wholesale Ordering (€)

Zo kan de ondernemer met een fysieke winkel een koppeling met zijn kassasysteem maken. Deze koppeling zorgt ervoor dat je altijd updated bent als het om voorraad en verkopen gaat, wel zo makkelijk. Ook het beheren van je orders gaat gemakkelijker met een koppeling naar je eigen administratiesysteem.

  • Hallo Annie, Het gaat hier om 30.000 kleurnummers dus dat werkt zo niet.
  • hoe de attributen dan toe te voegen aan het artikel en als variatie.
  • Zoals je bijvoorbeeld bij een webshop die t-shirts bedrukt jouw eigen tekst moet invoeren die je er op wilt hebben.

Het is dan ook niet voor niets dat zo’n 30% van alle on-line winkels op de webshop functie van WordPress draait. WordPress is namelijk een content management systeem , met als groot voordeel dat je zelf heel makkelijk je content material kunt beheren. Met de WooCommerce plugin, profiteer je van nog meer additional’s: Eenvoudig aan te passen en uit te breiden Uitgebreide betalingsmogelijkheden

We gebruiken hiervoor de WooCommerce plugin. Deze e-commerce plugin is speciaal ontwikkeld voor WordPress. Door de vele mogelijkheden die WordPress te bieden heeft, kunnen wij jouw webshop helemaal aanpassen aan jouw wensen. Denk hierbij aan het implementeren van je huisstijl, toevoegen van webshop functies en het maken van koppelingen met externe systemen.

Bovendien is jouw webshop altijd veilig, responsive en snel! Ik wil een WordPress webshop De voordelen van een WordPress webshop WooCommerce staat bekend om zijn vormgeving en het gebruiksgemak en heeft met bijna 40 WordPress% het grootste marktaandeel in de e-commerce branche.

Wanneer je als ondernemer te maken hebt met voorraden en orders, zoek je een cms dat koppelingen kan maken WordPress hosting met de systemen die je daarbij gebruikt. WooCommerce biedt hier verschillende oplossingen voor.

je uitleg wilt over je wordpress webshop jouw webshop verhuist moet worden

Inschrijven WordPress cursus © 2009 – 2020 Meij Webdesign: Ik bouw al jaren als WordPress specialist Delft web site voor het MKB en positioneer deze als SEO specialist WordPress is niet alleen een systeem waarmee je heel eenvoudig content kunt beheren en waar je additional functies aan toe kunt voegen. Het is ook mogelijk om webshops te maken!

Een goed voorbeeld hiervan is Exact Online . Hierdoor heb je al je administratie in één overzicht en houd je meer tijd over voor andere zaken. WooCommerce leent zich ook uitstekend voor marketingdoeleinden, zoals het promoten van je producten through numerous kanalen.