WordPress Webshop Laten Maken

Het probleem zat toch in een plugin . Samen met de internet hosting provider zijn we er achter gekomen dat deze plugin heel de checkout in de war WordPress gooit. In ieder geval bedankt voor je reacties. Iemand een idee waar dit kan aanliggen? Ik zou het zo niet direct weten.

  • Bij het on-line aanbieden van producten hoort ook een veilige betaaloplossing.
  • Door de diversiteit aan mogelijkheden kan je met dit free of charge systeem een volwaardige webshop bouwen.
  • WooCommerce is met name een geschikte e-commerce oplossing voor de kleine tot middelgrote webshop.
  • Op basis van de aangeboden thema’s kies je een passende format.
  • Niet voor niets is deze module al ruim 20.000 keer gedownload.

Beste Patrick, dat is heel lastig om te zeggen. Als je final van malware op de site hebt gehad is het wellicht wijs om een backup terug te zetten die wel goed is. Of de WooCommerce plugin bestanden even opnieuw downloaden en opnieuw op de web site woocommerce zetten, zodat je zeker weet dat alle bestanden goed zijn.

Het lijkt erop dat er een bestand wordt overschreven door een plugin, maar ik zou niet weten welke. ik gebruik onder andere Poor Guys Swiss knife.

Webshop Bouwen In Woocommerce? Dit Heb Je Nodig

Misschien een tabel in de database flushen of verwijderen? Ik weet het verder zo ook niet Patrick. Ik denk dat dit het beste even kunt voorleggen bij WooCommerce/WooThemes zelf. Het probleem is opgelost, en er kan weer als gast betaald worden. Ook het probleem met het invullen van adres gegevens is hiermee opgelost.

Ontvang Een Gratis Offerte

Ik weet dat er problemen zijn geweest met woocommerce en een nieuwe versie kan dingen dus verhelpen. Maar ik zou toch echt nog eens goed de hele website nakijken of er echt nergens meer iets zit. Ook woocommerce zelf gedeactiveerd en hierna weer geactiveerd, ook gen verschil. Het lijkt dat er in de database iets is ingesteld wat niet geflusht word door het deactiveren van de plugins. Als er eerst een account wordt aangemaakt werkt alles wel goed, dan kan er een transport WordPress hosting en billing adres worden ingegeven.

Moosend Website Connector