WordPress Website Laten Bouwen?

De customizer van WordPress is de juiste plek om dit soort instellingen aan te passen. Als laatste wil je ook nog even controleren of de juiste meldingen zijn ingeschakeld of uitgeschakeld. Je wilt bijvoorbeeld liever niet elke keer een mailtje ontvangen wanneer iemand een reactie op jouw web site plaatst. Hierdoor krijg je namelijk een overvolle mailbox en de meldingen zie je toch direct wanneer je bent ingelogd op jouw WordPress website. Onder Instellingen → Algemeen kun je ook de sitetitel en ondertitel aanpassen. Je kunt kijken naar wat er op dit second in deze velden staat en deze zo nodig aanpassen.

En je kan de pagina publiceren door op de grote blauwe knop ‘Publiceren’ te klikken. Nadat je bent ingelogd, kan je verder met het uitbouwen van je eigen WordPress website.

WordPress web sites en maken ook allerlei andere grafische producties. U kunt het maken en onderhouden van een web site in dat geval met een gerust hart aan ons overlaten. Deel je passie over jouw dienst en we gaan vrijblijvend starten.

Deze Thema’s Hebben We Voor Jou Geselecteerd:

Zijn er bijvoorbeeld pagina’s waar bijna geen bezoekers komen? Dan ligt dat misschien aan de benaming, of de pagina komt niet voor in het hoofdmenu. Zo kun je ook na oplevering van je site altijd blijven optimaliseren om een betere beleving voor je bezoekers te maken. Komen er bijvoorbeeld veel of juist weinig mensen binnen via Google? Dan kan het zijn dat je niet de juiste termen op je web site gebruikt die belangrijk zijn om gevonden te worden. Wellicht is een losse landingpage beter om een bepaald product, service, of tijdelijke actie aan de man te brengen dan de huidige homepage. Optimalisatie zit niet standaard bij elke website, vraag ernaar tijdens het eerste gesprek met je websitebouwers.

  • Mijn naam is Hans Keeren, SEO trainer en search engine optimization skilled.
  • Net op het punt waarop ik het boek nodig had, moet ik dus al improviseren en met een ander thema werken.

Omdat wij gestandaardiseerd werken zijn de kosten voor jouw website laag. We personaliseren je web site met functionaliteiten die voldoen aan jouw wensen. Hulp Met Marketing kan jou helpen met allerlei vormen van onderhoud.

Introductie WordPress Web Site Beheren

Het is wat moeilijk uitleggen met alleen tekst en afbeeldingen, zodoende haalde ik nog een keer aan om zeker de video die bij deze pagina hoort te bekijken. Je leert dan nog beter hoe Beaver Builder werkt. Om additional modules toe te voegen aan een pagina, kun je rechtsboven op het plus (+) icoontje klikken naast de blauwe knop “Klaar”. Wanneer je op Overlay Kleur klikt kun je een andere kleur uitzoeken of de kleurcode invoeren. Vervolgens kun je aan de rechterzijde aangeven hoe erg de kleur magazine doorschijnen, zodat je de achtergrond afbeelding ook goed kunt zien. Ik kan je alleen maar aanraden om overal eens doorheen te bladeren, zodat je een goed idee krijgt wat Beaver Builder allemaal kan.

Er zijn natuurlijk nog veel meer plugins die je kunt toepassen om je web site te optimaliseren. Ik ben dan ook erg benieuwd naar de plugins die jullie hebben gebruikt? Laat een reactie achter onder deze blogpost of stuur een tweet/DM naar @postmarketeers. Zo kan je bijvoorbeeld een webshop functie toevoegen, een koppeling maken andere programma’s of een web page woocommerce builder toevoegen. Voor ieder soort verschillende functionaliteit is er wel een plugin geschreven. Zorg er voor dat je niet te veel plugins gaat gebruiken.

Witruimte valt niet op, maar is enorm belangrijk. Zo ontstaat de ruimte tussen deze alinea en de vorige niet magisch, er is ergens aangegeven hoeveel pixels ruimte er zit tussen twee paragraven. Meestal zijn er ook meerdere wegen naar hetzelfde design. Of je kunt een contentblok voor een afbeelding toevoegen aan de rechterkolom of je kunt bij de overkoepelende rij een achtergrondafbeelding toevoegen. Een kolom kun je vervolgens vullen met contentblokken.

WordPress Community

Dit is erg afhankelijk van de website die je wil maken. Kun je een WordPress web site maken als je niet enorm technisch bent?

Ben je nog op zoek naar een geschikte domeinnaam voor jouw WordPress website? Check hieronder gelijk of je gewenste domeinnaam nog vrij is. Een .NL domeinnaam registreer je al voor 1 euro per jaar, en onze WordPress hosting wordpress webshop is al vanaf € 9,99 per maand.

Denk hierbij aan de duizenden WordPress themes en -plugins die er beschikbaar zijn. Investeer je op deze manier in search engine optimization, dan investeer je nooit geld zonder hier iets voor terug te krijgen. Klik op ‘Zoeken’ en je ziet een lijst met alle gratis WordPress thema’s die je kunt installeren voor jouw website. Je kunt jouw WordPress thema het beste aanschaffen bij ThemeForest. ThemeForest is een vezamelwebsite waar webdesigners hun thema’s kunnen verkopen en waar je vele verschillende WordPress thema’s kunt vinden. In totaal heeft de web site ruim 5000 verschillende thema’s, dus er is altijd wel een WordPress thema te vinden dat bij jou previous.

Hieronder zie je de pagina met de algemene instellingen van WordPress alvast in het Nederlands. Op de afbeelding kun je zien hoe ik het heb ingesteld. Onder de afbeelding zal ik precies uitleggen hoe jij dit kunt instellen en wat het doet. In eerste instantie zal alles in het Engels staan, maar we gaan dit uiteraard direct omzetten naar de Nederlandse taal. Het instellen van je WordPress web site kun je het best meteen doen. Je hoeft op een later second dan niks meer te veranderen of dingen te herstellen omdat het niet helemaal goed stond.

Zodra je een pakket hebt uitgekozen, klik je eronder op ‘Bestel’. Kies voor ‘WordPress Hosting’ om één van onze WordPress Hosting-pakketten af te nemen.

Al 15 jaar helpen wij jou een stijl te vinden die laat zien wie je bent, wat je doet en wat jouw verhaal is. Ons doel is om een web site te maken die helemaal uw stijl is. Om dit te bereiken zorgen we eerst dat we ons verdiepen in uw bedrijf en uw wensen. Tijd om los te gaan met de vormgeving van de webshop. We geven het geheel een look, die helemaal afgestemd is op het imago van jouw merk of bedrijf. We steken further WordPress hosting tijd en moeite in de snelheid, web optimization en usability van de web site op verschillende units. In veel gevallen kunnen we reeds ontwikkelde plugins gebruiken.