WordPress Website Laten Maken?

Veel WordPress websites draaien echter nog op Versie woocommerce 5.2 of 5.6. Alle versies voor 5.6 worden niet meer ondersteund.

Beste Website Builder

Om nu te zeggen “die moet je hebben” is wat lastig. Bij het ene hostingpakket haal je met de ene plugin hele goede resultaten, terwijl ergens anders een andere plugin weer beter uit de voeten bent. Sommige hostingproviders bieden in hun controle paneel ook al cache functionaliteit aan die deze plugins kunnen aanvullen. Het is dus een kwestie van er een proberen en testen welke invloed het op de snelheid van je website wordpress webshop heeft. WP Super Cache is de meest eenvoudige om mee te beginnen.

Alleen al het upgraden naar minimaal versie 7.0 zal er voor zorgen dat je web site sneller wordt. Wat jij nu precies moet doen? WordPress heeft sinds kort een nieuwe functie, de sitediagnose. Je vindt deze onder Extra > Sitediagnose.

Ga naar het tabblad Info en open het blokje Server. Daar vind je de PHP versie waar jouw web site momenteel op draait. De meeste thema’s en plugins draaien al goed op versie 7.0.

Controleer voor de zekerheid na de upgrade wel of je web site nog steeds goed werkt. Er zijn ontzettend veel externe instruments die je aan je web site kunt koppelen. Dit gebeurt vaak door een stukje script aan je web site toe te voegen. Op die manier kan je website communiceren met de externe software.

Qua mogelijkheden en resultaten is dit in veel gevallen de beste keus. De plugin geeft je veel mogelijkheden en biedt optimalisatie van Google Fonts. Je kan deze plugin overigens 14 dagen proberen. Bevalt hij niet, dan krijg je jouw aankoopbedrag weer terug.

Eventuele zwaktes in die versies worden dus niet meer bijgewerkt. Gebruik daarom minimaal versie 5.6. Nog beter is het om minimaal versie 7.0 te gebruiken.

PHP is een programmeertaal die voornamelijk gebruikt wordt voor webontwikkeling. De foundation van WordPress is voor het grootste deel in deze PHP programmeertaal geschreven. Er zijn verschillende versies van PHP beschikbaar. Versie 7.3 WordPress hosting is de meest recente.

De instellingen zijn redelijk makkelijk. Een aantal instellingen zijn alleen beschikbaar als je de premium versie aanschaft. WP Rocket is een betaalde plugin.