WordPress Website Op Maat

We weten hoe belangrijk de klantervaring is bij het bezoeken van een web site en daarom wordt dan ook veel aandacht besteed aan de lay-out. Repsonsive web sites maken het voor de klant en bezoeker aangenamer, waardoor ook by way of een pill of smartphone eenvoudig gezocht kan worden naar informatie.

Nog beter dan een website laten maken is een website die je zelf kan beheren! Elke website bij ons is voorzien van een CMS waardoor je volledig zelf de opbouw en inhoud van de website kunt aanpassen. Onze experts helpen je graag Heb je al een WordPress webshop, maar zijn je foto’s en teksten niet meer up-to-date.

Juist daarom zijn wij dé specialist voor het bouwen van websites. Wil je een wordpress website laten maken, dan ben je hier alvast aan het goede adres!

Webshop Pakket

De web sites die wij maken voldoen aan alle vereisten om ook op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets te zorgen voor een goede lay-out. En dat draagt alleen maar bij aan de kwaliteit die mensen ervaren als ze jouw web site bezoeken. Ook exclusieve modules en een CMS-systeem behoren tot de responsive web sites die wij voor jou maken. Daarbij zorgt dit CMS-systeem voor de beste web optimization optimalisatie zodat je beter scoort in Google – en dat voor een voordelige prijs!

Bekijk onze web site pakketten Geschikt voor computer, tablet en mobiel Je hebt al een complete WordPress website website voor slechts €1399,99 (ex.btw)

Een hele goede ervaring met dit bedrijf, Mohammed is erg behulpzaam en niets is te veel gevraagd. Mijn website ‘KokoloKids Creatieve Coaching’ heb ik door Mohamed laten bouwen. Ik ben zo tevreden over de kwaliteit, snelheid en de oprechte vriendelijkheid. Ik ben blij dat ik voor Imedia Bureau heb gekozen en zal zeker vrienden en kennissen aanbevelen mochten ze hulp willen voor hun web site WordPress hosting Wil je een WordPress webshop laten maken?

Vraag vrijblijvend een offerte aan Responsive website maken & WordPress webshop laten maken

Wij kunnen je hier uiteraard mee helpen. Bij ons heb je al binnen één week een volledige webshop gebouwd met WordPress in combinatie met WooCommerce. Tegenwoordig is een web site een noodzakelijk onderdeel van elke onderneming, hoe groot of hoe klein ook en wat de dienst of het product ook magazine zijn. Een website dient als uithangbord voor je onderneming en dan wil je natuurlijk dat bezoekers en klanten een goede eerste indruk hebben. Wij hebben het allemaal: technische kennis, ervaring en nog veel meer.