WordPress Website

Je zal dan uiteraard gewoon de template zien die je web gekozen hebt. Je komt nu op pagina uit met verschillende prijzen. Hier hoeven we niets mee te doen, need we willen het gratis WordPress thema downloaden. Scrol iets verder naar beneden tot je het onderstaande ziet staan. Tot zover de eerste kleine stappen met Beaver Builder.

Wij willen daarom dat je zelf de juiste keuzes kunt maken, zodat je het op je eigen manier kunt doen. Jij bepaalt welk pakket het beste bij jouw project past. Op 24 mei 2018 hebben we, in het kader van de AVG, onze privacy policy bijgewerkt. Om verder te kunnen gaan dien je eenmalig akkoord te gaan met de bijgewerkte privacy coverage. Je moet je website ook nie volplempen met plugins geschreven door noobs.

Een nadeel is dat je website er iets trager door wordt. Met caching plugins kun je het dan weer iets versnellen.

Je kan ook het zoekveld gebruiken om te zoeken op termen, zoals ‘social media buttons’. Na de instellingen gaan we over op plugins en op het laatst bespreken we thema’s. Als je WordPress internet hosting hebt gekocht, dan krijg je automatisch een mailtje wanneer jouw WordPress web site on-line staat. Hoewel het hostingpakket direct op je naam staat, kan het even duren – meestal een uurtje – voordat alles goed staat. Je kunt in de tussentijd wat anders doen of verder lezen.

Direct Naar

Ik hoop dat je de foundation van Beaver Builder een beetje door hebt en aan de slag kunt met het aanpassen van alle elementen op je website. Naast bovenstaande instellingen kun je bij de rij instellingen ook dingen aanpassen als de breedte, hoogte, tekstkleuren en dat soort dingen. Het enige wat ik dus doe is simpelweg op de tekst klikken. Vervolgens komt er een scherm naar voren waar je aanpassingen in kunt doen.

Je kunt dan selecteren of je Gutenberg of Elementor gebruikt en kun je pagina inclusief foto’s en tekst downloaden. Hierna is ehet een kwestie van de teksten vernieuwen en eventueel je eigen foto’s neer te zetten. Wil je helemaal uit je dak gaan met een dynamische web site website maken, kijk dan eens naar Crocoblocks. Deze had ik aangeschaft om webshops op maat te maken. Maar met hun jetengine bouw ik nu ook allerlei listings op maat.

Elementor biedt zowel een free of charge versie als een pro versie. Om gebruik te maken van de Theme Builder, heb je de pro versie nodig . Voor al je WordPress vragen kan je bij ons terecht. Door onze unieke werkwijze op afstand kunnen we je direct te woord staan voor een advies en meekijken om een probleem op te lossen. Na het bestellen van een van de WordPress internet hosting pakketten wordt WordPress direct automatisch geïnstalleerd, hier hoef je zelf niets voor te doen. Dataverkeer is het verkeer dat door je webhosting account wordt verbruikt bij het uitvoeren van verschillende taken. Deze taken kunnen het ontvangen en versturen van een email zijn, maar ook wanneer een bezoeker je web site bezoekt wordt er dataverkeer verbruikt. [newline]Kies zelf hoeveel opslagruimte je wilt, hoeveel domeinen je in je webhosting pakket wilt en of je eigen IP-adressen wilt.

We maken gebruik van een aantal beveiligingsplugins om de veiligheid van jouw WordPress website te verbeteren. Wanneer je ons Update & Security abonnement afneemt stellen wij alles voor je in. Iedere week wordt jouw WordPress web site voorzien van de laatste updates. Het updaten van het CMS, de plugins (en eventueel de thema’s) nemen we dus helemaal voor onze rekening. Helaas zijn hackers continu op zoek naar nieuwe ingangen in verschillende systemen. Als je nog niet in het Dashboard bent, plaats dan weer /wp-admin achter de url van je web site WordPress hosting. Waarschijnlijk ben je nog ingelogd en kom je gelijk in het Dashboard.

Tevens heb je de mogelijkheid met deze plugin om de instellingen van de video, zoals automatisch starten, aan te passen. Ook voor pagina’s is het mogelijk om via de site een bericht te bewerken. Hiervoor zoekt u de pagina op die u wilt bewerken, vervolgens klikt u op het knopje ‘pagina bewerken’ in de WordPress toolbar. Let erop dat u wel ingelogd moet zijn, anders is deze toolbar niet zichtbaar. Niemand, vanuit Kwaaijongens willen we onze relaties ontzorgen. Je kunt al je vragen aan ons voorleggen, van domein registratie, safe webhosting, onderhoud, beheer, maatwerk tot en met on-line marketing.

En als je ergens vastloopt – wat helaas niet altijd te voorkomen is – dan kan je gebruik maken van onze WordPress hulplijn. Die WordPress hulplijn kan je free of charge en onbeperkt gebruiken wanneer je een WordPress hostingpakket afneemt van xel.nl – maar daar lees je later meer over. Een domeinnaam en hosting allebei free of charge zie je bijna niet. Wanneer je dit wel tegenkomt heeft dit zo goed als altijd onaangename addertjes onder het gras.

Een Domeinnaam

Maar bij het updaten van de plugin vervolgens ging het volledig mis en werkte te hele site niet meer. Check of bij de verhuizing het .htaccess bestand mee verhuisd is. Elke WordPress installatie heeft een .htaccess bestand. Mocht je die in je FTP programma ook in je oude web site niet zien, controleer dan of ook ‘hidden files’ worden weergegeven.

URL’s zijn een belangrijke indicatie hoe jouw website opgebouwd is. Door een goede URL-structuur te gebruiken kun je de bezoeker veel informatie verschaffen. Ook is heldere URL-structuur voor de zoekmachines ook een genot. Probeer dus altijd structuur aan te brengen hierin. Vergeet lidwoorden, cijfers en andere rare tekens. Gebruik alleen maar onderwerpen, zoals de URL van deze pagina. Ook veiligheid speelt een rol in vindbaarheid vergroten.

  • Een stuk professionelere en slimmer dan werken met free of charge e-mail.
  • Het komt erop neer dat zelf een web site bouwen met WordPress en beheren heel eenvoudig is.
  • Wij maken met deze informatie dan een opzet en leggen deze aan u voor waarna u nog aanpassingen aan kunt brengen.
  • Belangrijke pagina’s van je menu kun je ook terug laten komen in je footer.

Hierin worden de voor- en nadelen toegelicht en een aanbeveling gedaan voor het beste cms. Dag Tonny,Bedankt weer voor je inspirerende informatie in dit artikel. Van de vijf verschillende mogelijkheden die ik op die pagina noem, zijn de nummers 1 en 2 .