Zelf Een WordPress Webshop Maken De Gratis Handleiding

En de url is nog Engelstalig, namelijk /products. Als je rechtsboven op ‘Pagebuilder’ klikt, dan change je van editor. Wat je ook bij de afbeelding kan zien is een hoop vage Engelstalige code. Het duurde een paar seconden voordat ik realiseerde wat het was. Het blijkt de code te zijn van de ‘Pagebuilder’ die bij dit thema zit. Ik heb de tekst voor de 404 pagina vertaald van Engels naar Nederlands.

Ontdek in dit artikel de 10 beste e-commerce plugins voor WordPress. Bovenaan zie jeProductafbeeldingstaan, hier bepaal je wat de hoofdfoto wordt van jouw product, deze wordt overal getoond. Als tweede zie jeProductgalerij hier kan je additional foto’s toevoegen aan het product die dan als een galerij op de productpagina getoond worden.

Het komt onbetrouwbaar over en je jaagt er potentiële klanten mee weg. Wanneer je bij ons een hosting-pakket afneemt dragen wij zorg voor alle updates van het systeem en alle plugins ! Zo zorgen we niet alleen voor een veilige webshop, maar ook een webshop die in de toekomst goed blijft functioneren. Besteed je de ontwikkeling van je WordPress webshop uit aan een internetbureau, dan is de kans groot dat ze een onderhoudsabonnement aanbieden. Dit houdt in dat ze regelmatig checken op updates en zorgen dat het web site wordpress webshop thema en de plug-ins altijd up-to-date blijven. Omdat WordPress in de basis een blogsysteem was is het maken van pagina’s en het publiceren van content heel gemakkelijk. Wanneer de web site staat heb je zonder technische kennis heel veel vrijheid om pagina’s toe te voegen en zelf je website up-to-date te houden.

Accountgegevens En Bestellingen Pagina Voor Klanten

Maar dat cache verwijderen heb ik nog niet geprobeerd en een andere browser ook nog niet, zal dat eens proberen. Ben tenslotte ook wel nieuwsgierig hoe,wat en waarom. Hoe de attributen dan toe te voegen aan het artikel en als variatie. Na een update wordpress website van WordPress lukt het wel om producten toe te voegen. Hallo Bas, ben blij met je tutorial en ga ermee aan de slag.

We waren opzoek naar een partij die ons kon helpen om onze ICT omgeving naar een hoger niveau te brengen. Tim heeft ons hier goed in geadviseerd en geholpen waardoor we nu naar volle tevredenheid in de Cloud werken. Stuur mij anders even een mailtje met het voorbeeld in een printscreen, dan kan ik er naar kijken en wellicht een plugin geven die dat zou kunnen. Voor nu is het voor ons een mooie betaalbare oplossing. De tool is namelijk gratis, en zeer gebruiksvriendelijk in te stellen.

  • Helaas komt het nog wel eens voor dat deze updates problemen veroorzaken in de backend van uw website.
  • In de meeste gevallen kunnen wij dit ontwerp omzetten in een werkende WordPress webshop die goed te bekijken is op een desktop, laptop computer, tablet of mobiele telefoon.
  • Het bedrijf is zeer toegankelijk, waardoor veranderingen direct doorgevoerd werden.I am very glad with the companies of Monkey Vision.
  • Modern Minds ontwikkelt webshops en websites in WordPress waarin je makkelijk je content material kunt beheren.
  • Kwestie van in Woocommerce eerst attributen aan te maken en die dan toevoegen aan het artikel en zijn variaties.

Afhankelijk van de gekozen WordPress-interface kun je behalve de menustructuur ook het ontwerp van je webshopsite (bijv. kleur en lay-out) instellen en aanpassen. Hiervoor bestaat een groot aantal branche-gerelateerde en gedeeltelijk gratis templates. Welk webdesign het meest geschikt is voor jouw webshop hangt onder meer af van je branche, het productassortiment en natuurlijk ook van de smaak van je doelgroep. WordPress is een Open Source CMS. Dit betekent dat iedereen functionaliteiten kan schrijven en aanbieden waardoor de mogelijkheden oneindig zijn. Daarnaast zorgen de vele gebruikers er daarom ook voor dat vrijwel elke denkbare functionaliteit beschikbaar is.

Wat Is Er Allemaal Belangrijk Voor Een WordPress Webshop?

Dan kan je links linkjes toevoegen aan het menu. Pagina’s kan je bij ‘pagina’s’ vinden, linkjes naar andere web sites kan je toevoegen bij ‘Aangepaste links’ etc. Je leert hoe je om gaat met informatie-overload, keuzeparalyse en structureel stappen maken.

Afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever kunnen wij voorzien in efficiency, snelheid, toegankelijkheid en technische SEO. Ook na livegang kunnen wij garanties geven op deze KPI’s. Na overleg zullen wij deze zoekwoorden op de juiste plaatsen invoegen op je webshop. Daarnaast geven we je ook advies met betrekking tot de content material. WooCommerce is één van de meest populaire en gebruikte webshop systemen. Wereldwijd is WooCommerce miljoenen keren gedownload.

Dan heb je aan iDeal doorgaans voldoende; bijna alle Nederlanders doen iDeal betalingen. Maar als je ook weleens klanten uit de VS krijgt, dan heb je meer betaalmogelijkheden nodig. Daar betalen ze namelijk vaker met hun creditcard. Ook PayPal betalingen zijn een optie om te overwegen. WordPress-webshopthema – Het thema bepaalt hoe je web site qua vormgeving eruit komt te zien. Alhoewel het vaak nog valt aan te passen naar smaak, is het belangrijk een thema te kiezen dat al goed overeenkomt met je wensen. Dankzij jou blog heb ik nu een web site draaien op Shopp..

De prijs kan ik er niet meer in zetten, al die opties en tabbladen zijn verdwenen… ook bij het product wat ik er al in had gezet (waar ik het eerst wel had!). Bij mij ontbreekt op de pagina waar ik Het BTW- share in woocommerce in moet stellen de optie BTW-bedrag instellen. Ik wil een website WordPress hosting bouwen voor fustbier waar ook de mogelijkheid van statiegeld betalen en retour in zit. – Ik kan zoveel produkten toevoegen als ik wil.. Hij maakt er alleen constant een nieuwe tab voor aan op de pagina. Dus 4 produkten is four tabbladen terwijl dit prima op een pagina past.

Een webshop moet in de basis web zoals een website passen bij je onderneming. Het is belangrijk dat een webshop duidelijk en overzichtelijk is maar ook vertrouwen uitstraalt. Bezoekers willen makkelijk kunnen filteren op producten zonder uren te zoeken. Organiseert u binnenkort een evenement, congres of training ? Zelf – in eigen beheer uw tickets voor uw evenement online verkopen?

Razendsnelle, veilige, stabiele hosting, onderhoud en beheer van je WooCommerce webshop. Wij zorgen ervoor dat je website zo hoog mogelijk rankt in Google (SEO & SEA). Een nieuwe website mogen ontwikkelen voor C & W Finance uit Den Bosch.