Zo Bouw Je Een Nieuwe WordPress Website, Binnen Een Uur

Je zal vervolgens een melding krijgen dat je kleurcode is toegevoegd aan de opgeslagen kleuren. Wanneer je nu op Opgeslagen kleuren klikt kun je jouw gekozen kleur eenvoudig selecteren. Je hoeft de kleurcode nu niet meer telkens op te zoeken.

  • En er hoeft maar één rotte appel tussen te zitten die de snelheid van je hele website aantast.
  • Hierin leggen we stap voor stap uit hoe WordPress werkt en wat je ermee kan.
  • Dat betekent voornamelijk dat je jezelf moet laten zien.
  • Gefeliciteerd, je hebt nu succesvol WordPress geïnstalleerd en bent bekend met de basis.
  • Vimexx biedt various hostingpakketten aan die je eenvoudig online af kunt sluiten.

De optie “Sta linkmeldingen van andere blogs op nieuwe berichten toe” doet het tegenovergestelde als de optie hiervoor. Jouw WordPress web site houdt zijn oren open voor vermeldingen van jouw blog op andere websites en maakt dan een notificatie op je web site aan. Deze optie is alleen handig wanneer je jouw web site verborgen wilt houden of als je nog in de ontwikkelfase bent van je website. Wel is het belangrijk dat je dan niet vergeet om de optie uit te schakelen als je uit de ontwikkelfase bent en met je website reside gaat. Bij “Homepagina” kun je vervolgens selecteren welke statische pagina de homepage moet zijn. Bij “Berichtpagina” kun je aangeven welke pagina je wilt gebruiken om je laatste berichten te tonen. Mocht je dit toch niet gedaan hebben, dan kun je een kleine wijziging doen op je gloednieuwe WordPress website.

WordPress Website Laten Maken?

Hieronder volgt de inhoudsopgave, zodat je direct naar een onderdeel kunt die je wilt bekijken. Het enige wat je hoeft te doen is de instructies volgen en je hebt als eindresultaat een professionele goed uitziende website. Je kunt de uitleg volgen in een video of je kunt de uitleg volgen in tekst met bijbehorende afbeeldingen. Kies wat het fijnste voor jou persoonlijk werkt. Winkeleigenaren Rick en Ivo twijfelden over het starten van hun webshop, maar nu zijn ze er juist heel gelukkig mee.

Je hebt nu de gelegenheid om een domeinnaam te registreren. De software van WordPress is gratis te downloaden. De hosting wordpress webshop en de domeinnaam van een web site zijn echter niet free of charge.

Op foundation van jouw antwoorden bevelen wij het Slim-pakket aan. Een handleiding van hoe je exact je webshop maakt met WooCommerce, vind je op WPLounge. Ga naar de WooCommerce handleiding voor alles over het bouwen van je webshop met WordPress WooCommerce. Wil je een webshop maken met WordPress WooCommerce? Bekijk eerst ons weblog over hoe je een webshop maakt. Hier vind je algemene informatie over de elementen die een webshop moet bevatten. Lees dan ons blog over hoe je een blog schrijft.

In dit artikel maken we dan ook gebruik van Beaver Builder. Het is allang verleden tijd dat je verplicht HTML en CSS moet kennen om dingen aan te passen. Eenmaal je e-mailadres aangemaakt wil je natuurlijk ook weten hoe je jouw mail by way of dit e-mailadres kunt bekijken. Je hebt nu een optie “Manage Email Accounts” gekregen met aan de rechterzijde een kopje “Actions”. Je komt nu op onderstaande pagina waar je een connectie met Analytics kunt maken of een UA code kunt invoeren. We hebben in het begin van dit artikel al de plugin Google Analytics by MonsterInsights geïnstalleerd met de SiteGround WordPress Starter. Wanneer ik een web site moet aanraden waar je het greatest foto’s vandaan kunt halen, dan kan ik je de web site Pixabay.com aanraden.

Website Aanpassingen Met Een Grote Impact

Of wil je dat je bezoekers een offerte aanvragen of zich aanmelden voor een proefles? Als wij weten wat jouw doel is, gaan wij ervoor zorgen dat jouw doel gehaald wordt. Je website kan bijvoorbeeld de positie in Google verliezen, of 1000’de mails versturen waardoor je door iedere mail provider wordt gezien als spam. Zorg er dus altijd voor dat je WordPress versie en plugins zijn bijgewerkt naar de laatste versie. Geen zin om dit iedere week of maand te controleren? Bij deze pakketten controleren we iedere maand alle plugins en WordPress, en werken deze bij naar de laatste versie. Zo ben je er van verzekerd dat de website website maken altijd up-to-date is.

Het handige aan WordPress is dat je je website met meer functionaliteiten kunt uitbreiden. Wanneer je een WordPress plugin installeert, komen de bestanden van de plugin op je server terecht.

Water Je Website

In de grotere WordPress hostingpakketten van STRATO heb je zelfs genoeg opslagruimte voor meerdere websites. Met het gebruiksvriendelijke WordPress creëer je nieuwe berichten en pagina’s in het Nederlands. Of upload WordPress hosting je afbeeldingen en video’s met 1 druk op de knop. Je werkt eenvoudig thuis en onderweg aan je web site of blog.

Dit zijn de instellingen die je krijgt voor de lettertype van de normale teksten op je web site. Naast een aantal standaard opties in de customizer is het van het thema afhankelijk welke instellingen je precies te zien krijgt. Bij het Astra thema krijg je de volgende instellingen in de Customizer te zien.

Op je website wil je niet alleen klanten aantrekken. Het menu in WordPress is makkelijk te maken en daardoor wordt er nogal eens uitgepakt met heel veel submenu’s. Als je dit perse wilt, denk dan eens aan een megamenu. Dit is over het algemeen duidelijker dan uitklappen per item. Hoewel het er leuk uitziet om iets ingewikkelds te creëren, is dit voor je bezoeker niet erg fijn.